|
Recept na Skoro sekaná z hub
Recept na Skoro sekaná z hub je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Skoro sekaná z hub budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g mletého masa, 400 g hub, 2 vejce, 2-3 rohlíky, větší cibule, trochu mléka, 4 stroužky česneku, mletý kmín, česneková pasta, trochu sladké papriky, pepř, majoránka, sádlo..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Skoro sekaná z hub
Recept na Skoro sekaná z hub: 1, Pečivo nakrájíme na kostičky a rozumně namočíme mlékem. Do dobře rozmíchané hmoty vyklepneme 2 celá vejce. Přidáme trochu sl. papriky, trochu pepře a trochu česnekové pasty. Přidáme asi lžičku majoránky a trochu drceného kmínu. 2, Nadrobno nakrájenou cibulku orestujeme do sklovata na sádle a na ni přidáme nadrobno nakrájené houby. Restujeme do vysmažení tekutiny a necháme téměř vychladnout. 3, Do vlažné houbové hmoty vmícháme mleté maso a dobře promísíme. Smícháme namočené rohlíky s vajíčkem s houbovo masovou hmotou a dobře promísíme. 4, Dosolíme česnekovou pastou a přidáme trochu další majoránky. Je li hmota řídká, zahustíme strouhankou. 5, Vymažeme sádlem pečící nádobu, do které vytvarujem hmotu. Navrch dáme pár kousků sádla, trochu podlijeme a dáme přikryté péci do trouby na 200°C. Po asi 20 min. přikrytí sundáme a dopečeme kůrčičku. Nepotřebuje to moc. Syrové je pouze mleté maso. Trochu poléváme.
Poznámka k receptu na Skoro sekaná z hub: Skoro sekaná je sice z hub, ale chuť hub není moc výrazná. Na sekanou vybírám tužší houby nebo nožičky z hub.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Skoro sekaná z hub, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Vaclav Fronek (Václav Froněk)
- Datum vložení: 18.11.2009
- Počet porcí: 3-4 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 300 g mletého masa, 400 g hub, 2 vejce, 2-3 rohlíky, větší cibule, trochu mléka, 4 stroužky česneku, mletý kmín, česneková pasta, trochu sladké papriky, pepř, majoránka, sádlo.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na skoro sekaná z hub,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Skoro sekaná z hub - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Skoro sekaná z hub
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|