RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Skoricove nekynute buchty

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Skoricove nekynute buchty, recepty Skoricove nekynute buchty, Skoricove, nekynute, buchty


Recept na Skoricove nekynute buchty

Recept na Skoricove nekynute buchty je zařazen v kategorii moučníky - ostatní. K přípravě Skoricove nekynute buchty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3/4 hrnecku(1 hrnecek 250ml) tvarohu 1/3 hrnecku podmasli 1/4 hrnecku cukru 4 polevkove lzice tekuteho masla 1 kavova lzicka tekute vanilky 2 hrnecky nebelene mouky (muze byt vsak i normalni) 1 polevkova lzice prasek do peciva 1/4 kavove lzicky jedle sody malicko soli Na nadivku: 11/2 polevkove lzice tekuteho masla 2/3 hrnecku hnedeho cukru 11/2 kavove lzicky umlete skorice 1/2 kavove lzicky umlete nove koreni 1/4 kavove lzicky umlety hrebicek 1 hrnecek nahrubo usekanych pekanovych orisku na glaze: 2/3 hrnecku pudroveho cukru 2-3 polevkove lzice mleka 1 kavova lzicka tekute vanilky.

Skoricove nekynute buchty
Zvětšit obrázek

Recept na Skoricove nekynute buchty

Recept na Skoricove nekynute buchty:
Predahrat si troubu na 200 °C. Vytrit rozpinaci formu na dorty tukem. Dat do misy tvaroh, podmasli, cukr, tekute maslo a tekutou vanilku a vse dobre zamichat bud rucne nebo mixerem. Pridame mouku, prasek do peciva, sul, jedlou sodu a vse spojime. Testo by melo byt mekke a vlhke. Na pomouceny val si prendame testo z misy a znovu propracujeme az je testo hezky hladke. Rozvalime testo na plat velky asi 30cm x 40 cm. Pripravime si napln: v mensi misce zamichame dohromady hnedy cukr, skorici, nove koreni a hrebicek. Rozvalene testo potreme tekutym maslem asi tak 1 cm od okraje testa. Testo posypeme pripravenou smesi hnedeho cukru, pridame nahrubo usekane pekanove orisky a rukou je primackneme do nadivky. Zaciname rolovat testo od delsi strany, tak jako roladu. Konce nechame volne. Delsi stranu trochu primackneme, aby se neotevrela. Hodne ostrym nozem nakrajime roladu na 12 stejnych kusu. Vlozime je krajenou stranou na dno rozpinaci dortove formy. Peceme v troube asi 20-28 minut do zlatova. Po upeceni je nechame asi 5 minut odpocinout a potom oddelame rozpinaci formu. Jestli mate radi glaze, muzete je po vychladnuti potrit. Ja osobne to nedelam. Myslim, ze je to jiz dost sladke. Recept pochazi z Nova Scotia, z farmy v Annapolis Valley. Jde z generace na generaci. Mozna, ze podobny recept jiz zde je, i kdyz jsem ho nenasla. Doufam, ze bude chutnat tem, co se rozhodnou zkusit.

Poznámka k receptu na Skoricove nekynute buchty:
Moc pěkný recept

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Skoricove nekynute buchty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: hazel
  • Datum vložení: 15.06.2013
  • Počet porcí: 12
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Ostatní
  • Suroviny: 3/4 hrnecku(1 hrnecek 250ml) tvarohu 1/3 hrnecku podmasli 1/4 hrnecku cukru 4 polevkove lzice tekuteho masla 1 kavova lzicka tekute vanilky 2 hrnecky nebelene mouky (muze byt vsak i normalni) 1 polevkova lzice prasek do peciva 1/4 kavove lzicky jedle sody malicko soli Na nadivku: 11/2 polevkove lzice tekuteho masla 2/3 hrnecku hnedeho cukru 11/2 kavove lzicky umlete skorice 1/2 kavove lzicky umlete nove koreni 1/4 kavove lzicky umlety hrebicek 1 hrnecek nahrubo usekanych pekanovych orisku na glaze: 2/3 hrnecku pudroveho cukru 2-3 polevkove lzice mleka 1 kavova lzicka tekute vanilky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na skoricove nekynute buchty, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Skoricove nekynute buchty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Skoricove nekynute buchty

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist