RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Skopové po provensálsku se zeleninou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Skopové po provensálsku se zeleninou, recepty Skopové po provensálsku se zeleninou, Skopové, po, provensálsku, se, zeleninou


Recept na Skopové po provensálsku se zeleninou

Recept na Skopové po provensálsku se zeleninou je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Skopové po provensálsku se zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 plátků skopového masa (jehněčí kýta) (ne bo hov. roštěnka) provensálské bylinky (sušené) sůl, pepř cibule olej zeleninová příloha: 1 malá cuketa 4 mrkve nebo brokolice máslo, kmín, sůl.

Skopové po provensálsku se zeleninou
Zvětšit obrázek

Recept na Skopové po provensálsku se zeleninou

Recept na Skopové po provensálsku se zeleninou:
Plátky masa po okrajích nařízneme, naklepeme, z obou stran osoléme, opepříme a posypeme bylinkami. Na oleji je zprudka opečeme, přendáme i s výpekem do pekáčku, posypeme na půlkolečka nakrájenou cibulí, podlijeme vodou, přiklopíme víkem a dáme péct do trouby na cca 1h. Průběžně podléváme vodou. Ke konci maso odkryjeme, aby se lehce opeklo. Mrkev oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo plátky a dáme do osolené vody s kmínem vařit do poloměkka. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme na kolečka nakrájenou cuketu, osolíme a posypeme kmínem. Restujeme, než cuketa lehce změkne. Na jiné pánvi rozpustíme také máslo a orestujeme uvařenou mrkev. Maso podáváme se zeleninovou oblohou a bramborami.

Poznámka k receptu na Skopové po provensálsku se zeleninou:
Stejným způsobem jsem připravovala i hovězí roštěnku. Jen místo cukety jsem na přílohu použila brokolici, lehce povařenou v páře jsem ji restovala na stejné pánvi s mrkví ...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Skopové po provensálsku se zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Montanka
  • Datum vložení: 15.09.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 6 plátků skopového masa (jehněčí kýta) (ne bo hov. roštěnka) provensálské bylinky (sušené) sůl, pepř cibule olej zeleninová příloha: 1 malá cuketa 4 mrkve nebo brokolice máslo, kmín, sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na skopové po provensálsku se zeleninou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Skopové po provensálsku se zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Skopové po provensálsku se zeleninou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist