RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Široké nudle s vepřovým masem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Široké nudle s vepřovým masem, recepty Široké nudle s vepřovým masem, Široké, nudle, vepřovým, masem


Recept na Široké nudle s vepřovým masem

Recept na Široké nudle s vepřovým masem je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Široké nudle s vepřovým masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1) 250 g širokých nudlí , 3 kávové lžičky soli, 1,5 l vody, olivový olej 2) ½ kg vepřového masa – krkovička nebo kýta, olivový a slunečnicový olej, 2 velké cibule, voda nebo vývar, 500 g rajčatového protlaku, sůl, pepř, bazalka, asi ½ paličky českého česneku (záleží na stáří), strouhaný sýr – dle chuti a možností parmezán, gouda nebo eidam.

Široké nudle s vepřovým masem
Zvětšit obrázek

Recept na Široké nudle s vepřovým masem

Recept na Široké nudle s vepřovým masem:
1) Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Na všechny těstoviny používám univerzální postup – cca 5-7 minut vařit a pak cca 10-15 minut nechat ustát. Slít, dát do misky, přidat olivový olej a promíchat. 2) Na velké pánvi a oleji osmažíme nakrájenou cibuli do sklovata. Maso nakrájíme na kousky a přejedeme kolébkou. Mám jenom na zeleninu, tak to spíš požvýká, ale vznikne tak směska – ani mleté, ani krájené, různé, ale přiměřené velikosti. Maso přihodíme k cibuli, necháme zatáhnout, osolíme, opepříme, podlijeme a necháme dusit téměř do měkka. Pak přidáme rajčatový protlak, nakrájený česnek a bazalku (tentokrát kolébka funguje perfektně). Když není čerstvá bazalka, lze i sušená. Ještě 5-8 minut podusíme, pak vmícháme těstoviny. Na talíři posypeme sýrem.

Poznámka k receptu na Široké nudle s vepřovým masem:
K receptu nejsou žádné komentáře.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Široké nudle s vepřovým masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: eligie
  • Datum vložení: 02.07.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 1) 250 g širokých nudlí , 3 kávové lžičky soli, 1,5 l vody, olivový olej 2) ½ kg vepřového masa – krkovička nebo kýta, olivový a slunečnicový olej, 2 velké cibule, voda nebo vývar, 500 g rajčatového protlaku, sůl, pepř, bazalka, asi ½ paličky českého česneku (záleží na stáří), strouhaný sýr – dle chuti a možností parmezán, gouda nebo eidam
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Široké nudle s vepřovým masem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Široké nudle s vepřovým masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Široké nudle s vepřovým masem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist