RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Silný vývar z opečených vepřových kostí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Silný vývar z opečených vepřových kostí, recepty Silný vývar z opečených vepřových kostí, Silný, vývar, opečených, vepřových, kostí


Recept na Silný vývar z opečených vepřových kostí

Recept na Silný vývar z opečených vepřových kostí je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Silný vývar z opečených vepřových kostí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
vepřové kosti (asi dvě - podle velikosti) kousek vepřové kůže 1 mrkev 1 petržel 1/2 středně velkého celeru 2 cibule 1 rajče 4 stroužky česneku 1/2 pórku 4 bobkové listy lžíce kuliček nového koření lžička celého pepře pár lístků libečku pár lístků petrželky lžíce sekané pažitky čerstvá zelenina dle sezóny - kedlubna, několik ředkviček, kapusta sůl.

Silný vývar z opečených vepřových kostí
Zvětšit obrázek

Recept na Silný vývar z opečených vepřových kostí

Recept na Silný vývar z opečených vepřových kostí:
Kosti a kůže vložíme na plech a vložíme na 40 minut do rozehřáté trouby. Pečeme-li vepřové s kostí, například koleno, bůček, žebra... zbylé kosti a kůže nevyhazujeme, ale použijeme k přípravě silného, koncentrovaného vývaru. Do velkého hrnce vložíme opečené kosti, kořenovou zeleninu a pórek, nakrájené na větší kusy, přepůlenou cibuli i s očištěnou slupkou, neoloupané stroužky česneku, celé rajče a další zeleninu (již v menším množství). Přidáme lžíci soli, koření a bylinky a zalijeme cca čtyřmi litry studené vody. Přivedeme k varu, okamžitě stáhneme teplotu na minimum a necháme mírně táhnout 4-5 hodin. Poté scedíme a necháme vychladnout. Vychladlý vývar získá rosolovitou konzistenci. Rozdělíme na porce, část třeba zamrazíme a používáme buď k přípravě polévky, nebo jinde v teplé kuchyni.

Poznámka k receptu na Silný vývar z opečených vepřových kostí:
Moncik: Rajče v polévce funguje jako přírodní glutasol.Vytáhne zdůrazní chuť masa či kostí ve vývaru.Dávám do každého vývaru,vždy jej vylepší.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Silný vývar z opečených vepřových kostí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 10.06.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: vepřové kosti (asi dvě - podle velikosti) kousek vepřové kůže 1 mrkev 1 petržel 1/2 středně velkého celeru 2 cibule 1 rajče 4 stroužky česneku 1/2 pórku 4 bobkové listy lžíce kuliček nového koření lžička celého pepře pár lístků libečku pár lístků petrželky lžíce sekané pažitky čerstvá zelenina dle sezóny - kedlubna, několik ředkviček, kapusta sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na silný vývar z opečených vepřových kostí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Silný vývar z opečených vepřových kostí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Silný vývar z opečených vepřových kostí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist