RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Sekaná s náplní plněných žampiónů

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Sekaná s náplní plněných žampiónů, recepty Sekaná s náplní plněných žampiónů, Sekaná, náplní, plněných, žampiónů


Recept na Sekaná s náplní plněných žampiónů

Recept na Sekaná s náplní plněných žampiónů je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Sekaná s náplní plněných žampiónů budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 mladá jarní cibulka 4 stroužky česneku sůl, pepř, sypká červená paprika 600 g mletého masa 160 -180 g měkkého tvarohu 2 - 3 PL ostřejší hořčice nebo harissy kapary, naložená kapie, 6-8 žampiónů 1-2 vejce vývar strouhanka nebo solamyl na zahuštění.

Sekaná s náplní plněných žampiónů
Zvětšit obrázek

Recept na Sekaná s náplní plněných žampiónů

Recept na Sekaná s náplní plněných žampiónů:
Naťové cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Mleté maso smícháme s 2 PL strouhanky nebo škrobu, přidáme vejce, prolisovaný česnek, sůl, pepř, vmícháme 1 PL ostřejší hořčice, 160 g měkkého tvarohu, 1 lžičku červené sypké papriky a vše promícháme. Mletou smíchanou hmotu položíme na fólii. Žampiony očistíme a necháme chvíli blanšírovat v horké vodě. Po ochlazení odkrojíme nožky žampionků /dáme si je stranou/ a kloboučky hub vytřeme hořčicí nebo harissou a naplníme pak kapary a proužky červené kapie. Takto naplněné žampiony položíme na plát mletého masa. Pomocí fólie svineme maso k volnému konci a takto připravenou masovou mletou rolku vložíme do vymaštěného pekáčku. Pečeme v předem vyhřáté troubě, ale pečeme zpočátku přikryté alobalem pod dobu cca 25 minut, po odstranění alobalu pak pečeme dál - ještě asi 35 minut pěkně zlatova a podléváme vývarem. Pečenou rolku vyjmeme. Výpek rozředíme vývarem a opatrně přidáme odkrojené nožky žampionů, naloženou kapii, kapary,hořčici a vše krátce zarestujeme. Poté sekanou pečeni vrátíme zpět. Chutná výborně s opečenými brambory nebo s bramborovou kaší.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sekaná s náplní plněných žampiónů, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 12.02.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 1 mladá jarní cibulka 4 stroužky česneku sůl, pepř, sypká červená paprika 600 g mletého masa 160 -180 g měkkého tvarohu 2 - 3 PL ostřejší hořčice nebo harissy kapary, naložená kapie, 6-8 žampiónů 1-2 vejce vývar strouhanka nebo solamyl na zahuštění
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sekaná s náplní plněných žampiónů, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sekaná s náplní plněných žampiónů - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sekaná s náplní plněných žampiónů

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist