RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana), recepty Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana), Sauce, picante, Louisiana, (Pikantní, omáčka, Louisiana)


Recept na Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana)

Recept na Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana) je zařazen v kategorii omáčky. K přípravě Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Přiměřené množství olivového oleje a hladké mouky, 1 velká lžíce bylinek ((oregáno, tymián, koriandr aj.), 2 cibule nakrájené, štáva a kůra z 1/2 citronu, 1 paprika, 2 stonky celeru, 2 středně velká rajčata, nasekaná chilli paprička, jarní cibulka na zdobení, 2 lžičky Worcester omáčky, rajský protlak, maso dle libosti, sůl a pepř..

Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana)
Zvětšit obrázek

Recept na Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana)

Recept na Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana):
Na oleji opražíte mouku dozlatova. Přidejte cibuli a vaříte asi 5 minut, mícháte. Přidate celá rajčata, čili a rajský protlak. Pokud máte kyselejší rajčata, můžete lehce dosladit cukrem. Zamíchejte a ihned přidejte celer, papriky a citron. Na mírném ohni vařte asi půl hodiny. Přidejte vodu na požadované množství, sůl a pepř dle chuti. Vařte po dobu asi 45 minut. V posledních 20 minutách vaření přidejte podle vlastních možností či chutí libovolné maso (krevety, kraby, kuřecí prsa či králíka, veverku nebo anebo vačici, jak libo). Odstavte z plotny a přidejte Worcesterskou omáčku. Na talíři zdobte sekanou jarní cibulkou. Jako příloha opečená bagetka. Dobrou chuť!

Poznámka k receptu na Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana):
Toto jídlo je oblíbené mezi kreoly v Jížních státech USA. V kreolské kuchyni se setkáme kromě ryb a té nejbohatší nabídky mořských plodů i s jídly z divokých krocanů, kachen, želv, vepřového masa, žabích stehýnek a jiných lahůdek. Ale o tom zase až někdy příště.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: evosheek (Ivo)
  • Datum vložení: 03.06.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Omáčky
  • Suroviny: Přiměřené množství olivového oleje a hladké mouky, 1 velká lžíce bylinek ((oregáno, tymián, koriandr aj.), 2 cibule nakrájené, štáva a kůra z 1/2 citronu, 1 paprika, 2 stonky celeru, 2 středně velká rajčata, nasekaná chilli paprička, jarní cibulka na zdobení, 2 lžičky Worcester omáčky, rajský protlak, maso dle libosti, sůl a pepř.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sauce picante louisiana (pikantní omáčka louisiana), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

PM kuřecí křídla - Pečená kuřecí křidélka v PH
Vložil: Zdenek
2021-10-20 21:00:11

...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist