RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu, recepty Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu, Salát, vůní, ořechů, hroznového, vína, koz


Recept na Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu

Recept na Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu je zařazen v kategorii saláty. K přípravě Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
8 celých ořechů (rozlousknutých a rozkrojených na poloviny) 70g rukoly 12 kuliček modrého hroznového vína 1 celozrnná bageta 120g kozího hermelínu 2 lžičky oleje z pražených vlašských ořechů + 1 lžička na bagetu 1 lžička ume octa (viz tipy a triky).

Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu
Zvětšit obrázek

Recept na Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu

Recept na Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu:
Ořechy opražte na sucho (tedy bez přidání oleje) v rozehřáté pánvi tak, aby zezlátly a krásně se rozvoněly kuchyní. Mezitím si připravte hroznové víno tak, že kuličky přepůlíte a vyjmete semínka. Rozpalte si gril v troubě na maximu. Bagetu rozkrájejte šikmými řezy na 6 plátků (patky odložte stranou). Hermelín příčně rozkrojte na polovinu, kterou pak podélně rozřízněte na třetiny. Získáte tak 6 stejných kousků tvaru půlměsíce. Plátky bagety rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pokapejte ořechovým olejem (na 6 plátků vyjde asi 1 lžička oleje). Na každou položte plátek hermelínu a vložte pod gril asi tak na 4 minuty až se bageta opeče a sýr se mírně rozpustí. Na dva větší talíře rozložte lístky rukoly. Obě porce pokapejte lžičkou oleje z pražených vlašských ořechů. Stejně tak i polovinou lžičky ume octa. Na rukolu rovnoměrně rozložte půlky kuliček hroznového vína a opražené ořechy. Přidejte teplé ogrilované bagetky s hermelínem a ihned podávejte.

Poznámka k receptu na Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu:
Tipy a triky, stejně jako podrobný fotopostup najdete na: http://www.foodstyle.cz/products/salat-s-vuni-orec...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: K@tka
  • Datum vložení: 07.06.2013
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Saláty
  • Suroviny: 8 celých ořechů (rozlousknutých a rozkrojených na poloviny) 70g rukoly 12 kuliček modrého hroznového vína 1 celozrnná bageta 120g kozího hermelínu 2 lžičky oleje z pražených vlašských ořechů + 1 lžička na bagetu 1 lžička ume octa (viz tipy a triky)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist