RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou, recepty Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou, Rybí, salát, ze, štikozubce,


Recept na Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou

Recept na Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou je zařazen v kategorii saláty. K přípravě Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
750 gramů mořské štiky - zvaný štikozubec kapský /Merlucius capensis/ 4 bobkové listy 8 kuliček pepře 6 kuliček nového koření sůl a pepř na ochucení půl skleničky nakládané zeleniny na bramb.salát /nebo Moravanky/ půl skleničky nakládaných malých cibulek (může být i jedna velká cibule/.. 1/4 sklenky sterilizované nakrájené červené kapie v nálevu 1 větší kyselá okurka 1 velký jogurt bílý /mamka si dává zakysanou smetanu/ 1 malá tatarská omáčka nebo malá ochucena lahůdková Majolka® light.

Rybí salát ze štikozubce kapského  s  nakládanou  barevnou zeleninou
Zvětšit obrázek

Recept na Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou

Recept na Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou:
Ryby si uvaříme společně s kořením, libovolnou zeleninou a osolíme. Vaříme asi 15 minut. Pak rybu vyndáme a nadrobno pokrájíme a necháme vyćhladnout. Vedle si pokrájíme i nakládané cibulky, kyselou okurku, červenou kapii a pak přidáme i nakládanou zeleninku na bramborový salát nebo nakl. zeleninu - Moravanku. Všechno pak smícháme v misce a přidáme bílý jogurt a tatarskou omáčku/může být i jemná light Majolka®./ Opepříme, ochutíme a dáme do chladu. Podáváme druhý den s pečivem. Zdobíme dle sebe. Získáme také i výbornou polévku z ryb.

Poznámka k receptu na Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou:
+ ale získate i 2 litry výborné rybí polévky, ve které se vařila zelenina , pak jsem ji malinko zahustila moukou, přidala jsem vejce a muškátový oříšek. Je zase další jídlo.Musím říci, že moc nejím saláty z ryb, ale vážne ted" kupovaný rybí salát je jiný" a až teď vím, jak má vypadat vlastnoučně připravený domácí rybí salát. Zkuste, je to hodně jednoduché. Získáte asi 1, 2 kg salátu.. a i polévku.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 09.07.2011
  • Počet porcí: 1 kg salátu - porcí dle každého z Vás
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Saláty
  • Suroviny: 750 gramů mořské štiky - zvaný štikozubec kapský /Merlucius capensis/ 4 bobkové listy 8 kuliček pepře 6 kuliček nového koření sůl a pepř na ochucení půl skleničky nakládané zeleniny na bramb.salát /nebo Moravanky/ půl skleničky nakládaných malých cibulek (může být i jedna velká cibule/.. 1/4 sklenky sterilizované nakrájené červené kapie v nálevu 1 větší kyselá okurka 1 velký jogurt bílý /mamka si dává zakysanou smetanu/ 1 malá tatarská omáčka nebo malá ochucena lahůdková Majolka® light
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist