RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak, recepty Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak, Ryba, , nálevu, , podle, Jany, Remkové, , -, trošku, , jinak


Recept na Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak

Recept na Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g syrove morske stiky nebo jine ryby bez kosti (pangas/ 300 g zeli s mrkvi / i bez mrkve muze byt/ 2 cibule sul pepr nebo tekuta vegeta 1 nakladana moravanka.

Ryba  v nálevu  podle Jany Remkové  - trošku  jinak
Zvětšit obrázek

Recept na Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak

Recept na Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak:
Salat (ala zavinac) z morske stiky 1/Nakrajime si nejdrive rybu na kousky, cibuli na kolecka a pripravime si zeli s mrkvi a moravanku /zeleninu/ a pak tyto suroviny klademe do vhodne misky. Zaciname zelim s mrkvi /nebo jen zelim/, dal pridame ryby na kousky pokrajene, cibuli na kolecka a vzdy trochu moravanky a śul, pepr, anebo /tekutou vegetu/ a dal tyto vrtsvy stridame az skoncime vzdy Moravankou.Muzeme dat vsechen lak i ze zeli i z Moravanky a vlit do misky. Pak zatizime a vlozime do lednice na 4 az 5 dnu. Je to vyborne, zdrave, nemusi se davat nutne Moravanka, muze byt i jen zeli, cibule, ryba a koreni.

Poznámka k receptu na Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak:
Je to recept pode JANY REMKOVE, JEN JSEM NECO MALO ZMENILA..

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 04.05.2011
  • Počet porcí: 10 proci
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 300 g syrove morske stiky nebo jine ryby bez kosti (pangas/ 300 g zeli s mrkvi / i bez mrkve muze byt/ 2 cibule sul pepr nebo tekuta vegeta 1 nakladana moravanka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ryba v nálevu podle jany remkové - trošku jinak, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ryba v nálevu podle Jany Remkové - trošku jinak

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist