RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ryba pod peřinkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ryba pod peřinkou, recepty Ryba pod peřinkou, Ryba, peřinkou


Recept na Ryba pod peřinkou

Recept na Ryba pod peřinkou je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Ryba pod peřinkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300g ryby- podle chuti- já měla filé z tresky hladkou mouku koření na ryby olivový olej 1 lžíce másla 3 lžíce strouhanky 3 lžíce strouhaného sýra- eidam, gouda, nebo uzený, 1/2 velké kapie 1 větší rajče kousek pórku, nebo naťovou cibulku 100 ml smetany sůl,,gril. koření, uzená paprika.

Ryba pod peřinkou
Zvětšit obrázek

Recept na Ryba pod peřinkou

Recept na Ryba pod peřinkou:
Na másle osmažíme strouhanku, necháme vychladnout a pak smícháme se sýrem Rybu osolíme, posypeme kořením na ryby, obalíme v mouce, opečeme na oleji a přendáme do zapékací misky. Na oleji krátce podusíme nakrájenou zeleninu,osolíme, můžeme okořenit , pak ji nandáme na rybu, posypeme strouhankou se sýrem a přelijeme smetanou. Já ještě posypala uzenou paprikou. Zbytek zeleniny dáme mezi rybu. Misku zakryjeme alobalem a dáme péct do trouby asi na 20- 30 min.

Poznámka k receptu na Ryba pod peřinkou:
Podáváme s bramborovou kaší, brambory nebo i s rýží.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ryba pod peřinkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mysulka (Lenka)
  • Datum vložení: 01.11.2010
  • Počet porcí: 2-3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 300g ryby- podle chuti- já měla filé z tresky hladkou mouku koření na ryby olivový olej 1 lžíce másla 3 lžíce strouhanky 3 lžíce strouhaného sýra- eidam, gouda, nebo uzený, 1/2 velké kapie 1 větší rajče kousek pórku, nebo naťovou cibulku 100 ml smetany sůl,,gril. koření, uzená paprika
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ryba pod peřinkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ryba pod peřinkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ryba pod peřinkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist