RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou, recepty Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou, Rožnovská, jehla, mozzarellovou, dekou


Recept na Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou

Recept na Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
panenská svíčková, anglická slanina, kachní játra, mozzarella, olivový a slunečnicový olej, žlutá a červená paprika, koření barbecue s nízkým obsahem soli, majoránka, tymián, sůl, česnek, cibule, brambory, sádlo, koření americké brambory, česneková směs.

Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou
Zvětšit obrázek

Recept na Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou

Recept na Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou:
Panenku nakrájíme na 1,5cm plátky, okořeníme barbecue kořením, lisovaným česnekem, zakápneme olivovým olejem, promícháme a dáme minimálně na na 12 hodin do ledničky uležet. Kachní játru nakrájíme na větší kousky, hustě posypeme majoránkou a každý kousek zabalíme do anglické slaniny. "Naporcujeme" si papriky, oloupanou cibuli rozkrojíme napůl, rozebereme a vše začneme střídavě navlékat na jehlu. V pekáči na rozpáleném slunečnicovém oleji dorůžova osmahneme cibuli na céčka, přidáme rozvonět česnek na plátky, vložíme špízy, zarestujeme, podlejeme horkým vývarem a 20-30 minut zapékáme při 200 stupních. Ve finále na špízy poklademe 1/2cm plátky mozzarelly, trošku osolíme, posypeme tymiánem a necháme v troubě roztéct. Česnekové brambory: středně velké brambory opláchneme, dáme na 10 minut povařit, zcedíme, podélně rozkrojíme, klademe na sádlem pomazaný plech, mázneme česnekovou směsí (rozetřeme česnek se solí, přidáme trošku vody, oleje a promícháme), pečeme půl až třičtvrtě hodiny při 200 stupních za občasného "máznutí" česnekovou směsí. Můžeme dochutit kořením americké brambory.

Poznámka k receptu na Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou:
Zkousela jsem cesnekove brambory a nemeli chybu, jen je priste budu delat podle receptu a ne podle jednoho z uvedenych komentaru na 180'C 20min

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jenda1
  • Datum vložení: 19.08.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: panenská svíčková, anglická slanina, kachní játra, mozzarella, olivový a slunečnicový olej, žlutá a červená paprika, koření barbecue s nízkým obsahem soli, majoránka, tymián, sůl, česnek, cibule, brambory, sádlo, koření americké brambory, česneková směs
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rožnovská jehla pod mozzarellovou dekou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist