RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě, recepty Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě, Rozmarýnové, mleté, maso, brokolicí, listovém, těstě


Recept na Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě

Recept na Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g míchaného mletého masa, 1 menší brokolice, 1 cibule, 1 listové těsto, 2 vejce, strouhanka, dost rozmarýnu, grilovací koření, nějaký tvrdý sýr(nebo niva-dala jsem obojí a může být i bez sýra), pažitka, olej, sůl..

Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě
Zvětšit obrázek

Recept na Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě

Recept na Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě:
Nejdřív krátce povaříme brokolici ve slané vodě, necháme jí okapat a vývar použijeme na polévku. Na pánev dáme malinko oleje, na něm osmažíme do sklovita nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a necháme ho smažit, až se vysmaží šťáva masa a dáme do mísy. Pak si nasekáme povařenou brokolici, přidáme jí k masu, osolíme, dáme rozmarýn čerstvý, nebo sušený, grilovací koření, vajíčka, pažitku a nastrouhaný sýr-rukama pěkně promícháváme a ještě mačkáme, aby se maso pěkně oddělilo. Potom si rozválíme listové těsto na velký obdélník, který posypeme strouhankou, na ní rozprostřeme do středu připravené maso, opět posypeme strouhankou a zabalíme jako balíme štrůdl. Dáme do vymazaného pekáče a potřeme olejem, dáme do vyhřáté trouby na 200 st., pečeme 15 minut, zalijeme 250 ml vody přes těsto, aby jsme ho zvlhčili a necháme dalších 15 minut dopéct. Hlídáme, abychom těsto nespálili.

Poznámka k receptu na Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě:
Tak mě to dneska napadlo, je to báječně šťavnaté maso v tom těstě všechna šťáva z masa tam zůstává a máme i nějakou šťávu z polití vodou. Jako příloha mohou být brambory v jakékoliv podobě. Je to takové sváteční jídlo a dobré!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: přes celý velký pekáč
  • Datum vložení: 01.09.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 500 g míchaného mletého masa, 1 menší brokolice, 1 cibule, 1 listové těsto, 2 vejce, strouhanka, dost rozmarýnu, grilovací koření, nějaký tvrdý sýr(nebo niva-dala jsem obojí a může být i bez sýra), pažitka, olej, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rozmarýnové mleté maso s brokolicí v listovém těstě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist