RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rozmarýnová krkovička

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rozmarýnová krkovička, recepty Rozmarýnová krkovička, Rozmarýnová, krkovička


Recept na Rozmarýnová krkovička

Recept na Rozmarýnová krkovička je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Rozmarýnová krkovička budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Vepř.krkovice 4 plátky, sůl,ml.pepř, hořčice plnotučná 1 lžička, olej, rozmarýn čerstvý nebo sušený(opatrně-je velmi aromatický), hladká mouka, žampiony krémové 3ks, červená a žlutá cibule, zelená cibulka nať, worcester voda-horká/vývar, smetana asi 1dc..

Rozmarýnová krkovička
Zvětšit obrázek

Recept na Rozmarýnová krkovička

Recept na Rozmarýnová krkovička:
Plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme,zakápneme worcestrem,potřeme troškou hořčice,zakapeme olejem,posypeme rozmarýnem,dáme do misky a necháme v chladu uležet. Do pánve si dáme trošku oleje,rozpálíme a vložíme plátky odleželého masa.Vrchní stranu plátků posypeme moukou a když jsou opečené tak je otočíme pomoučněnou stranou dolů.Opečené maso vyjmeme stranou a uložíme do tepla.Do pánve vložíme na silnější plátky nakrájené žampiony,přidáme na osminky nakrájené cibule,lehce orestujeme,vložíme opečené maso moučnou stranou dolů,mírně podlijeme horkou vodou,smetanou a necháme přejít varem.Dle potřeby dochutíme solí,worcestrem,příp.špetkou hořčice,vložíme pokrájenou zelenou cibulku a sejmeme z tepla. Podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem.

Poznámka k receptu na Rozmarýnová krkovička:
Kdo nemusí vepřové maso,jde udělat i z kuřecího,ale v tom případě nám nejvíc chutná ze stehenních řízků.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rozmarýnová krkovička, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 19.08.2009
  • Počet porcí: 4 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Vepř.krkovice 4 plátky, sůl,ml.pepř, hořčice plnotučná 1 lžička, olej, rozmarýn čerstvý nebo sušený(opatrně-je velmi aromatický), hladká mouka, žampiony krémové 3ks, červená a žlutá cibule, zelená cibulka nať, worcester voda-horká/vývar, smetana asi 1dc.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rozmarýnová krkovička, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rozmarýnová krkovička - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rozmarýnová krkovička

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist