RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rozházené sushi Chirashizushi

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rozházené sushi Chirashizushi, recepty Rozházené sushi Chirashizushi, Rozházené, sushi, , Chirashizushi


Recept na Rozházené sushi Chirashizushi

Recept na Rozházené sushi Chirashizushi je zařazen v kategorii minutky. K přípravě Rozházené sushi Chirashizushi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
sushi kvalita losos filety cerstva makrela filety nakladana chobotnica velke predvarene krevety nakladany na kyslo úhor lososové vajíčka ryža na sushi menšia japonska uhorka šalátová riasa kombuwasabi japonsky zázvor nakladaný ružový omeleta japonská citrón sezamové semená japonska sójová omáčka.

Rozházené sushi  Chirashizushi
Zvětšit obrázek

Recept na Rozházené sushi Chirashizushi

Recept na Rozházené sushi Chirashizushi:
1-Toto je len inspiracia , ze sushi( zushi) nemusia byt take zrolovane ale aj takto poukladane , surovinam sa medze nekladu a mnozstvo kazdy podla seba. Su to ale drahe sushi lebo len tie najkvalitnejsie cerstve suroviny sa pouzivaju. My sme to pripravovali na narodeniny pre oslavenca co mam velmi rad sushi ako prekvapenie. 2-Ryzu na sushi si dame uvarit a ochladime podla navodov ,( je ich tu viac prilozenych na vareche). Z ryze urobime peknu "postielku" na oblozenie. Urobit taketo sushi treba super ostry noz , aby rez bol uplne cisty , hladky a neroztrhany, zubaty. Takze nabruste noz na maximum.Japonci su na noze velky odbornici . 3-Lososove filety na porcujeme na platky cca. 3-4 mm tak isto naporcujeme cerstve filety z makrely. Predvarene krevety roztvorime a otvorime na "motylika" , vyberieme crievko a omyjeme. Ugrilovanu chobotnicu nakrajame na platky. Na kyslo nalozeneho uhora ( velmi podobne chutovo ako nase zavinace len trochu jemnejsie ) tiez nakrajame na tensie platky2-3 mm. Omeletu nakrajame na platky ,( slovensku na sliziky ). Riasy kombu nasekame na drobno a poukladame na ryzu a posypeme troskou sezamovych semienok a zacneme ukladat suroviny tak aby nam farby pekne vychadzali omeleta zlta, losos cerveny , makrela bledo ruzova, chobotnica biela , kreveta ruzova a uhor strieborny.... Nakoniec povkladame nalozeny zazvor ,na jemno nakrajana uhorka, trosku chrenu wasabi a prizdobime vajickami z lososa ( jasne ze nesmie chybat citron na chut.) Do samostatnej misky si dame dobru sojovu omacku najlepsie japonsku Kikkoman. Pre tych co mozu sushi , tak Chirashi Zushi je jedno z tych najlepsich.

Poznámka k receptu na Rozházené sushi Chirashizushi:
Daktory z vas by si aj spravili sushi ale to rolovanie a riasy ich odradzuju tak prikladam take povodne zushi. Ktore je asi najpopularnejsie v Japonsku , lebo zalezi uplne od sefkuchara -alebo domacej kucharky co tam prilozi .Takze do misky poukladane v nasom pripade zmes varenych a surovych prisad na ryzu a to sa potom vola " Chirashizushi".

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rozházené sushi Chirashizushi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nonya
  • Datum vložení: 08.04.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Minutky
  • Suroviny: sushi kvalita losos filety cerstva makrela filety nakladana chobotnica velke predvarene krevety nakladany na kyslo úhor lososové vajíčka ryža na sushi menšia japonska uhorka šalátová riasa kombuwasabi japonsky zázvor nakladaný ružový omeleta japonská citrón sezamové semená japonska sójová omáčka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rozházené sushi chirashizushi, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rozházené sushi Chirashizushi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rozházené sushi Chirashizushi

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist