RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Roštěnky plněné kapii a Hermadurem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Roštěnky plněné kapii a Hermadurem, recepty Roštěnky plněné kapii a Hermadurem, Roštěnky, plněné, kapii, Hermadurem


Recept na Roštěnky plněné kapii a Hermadurem

Recept na Roštěnky plněné kapii a Hermadurem je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Roštěnky plněné kapii a Hermadurem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 plátky roštěnce 4 plátky slaniny 1 červená kapie 1 žlutá kapie 1 sýr Hermadur 2 stonky řapíkatého celeru 6 cherry rajčátek 1 cibule 2 lžičky dijonské hořčice 2 lžíce rajského protlaku 3 stroužky česneku 3 lžíce olivového oleje 1 lžíce cukru tymián pepř sůl.

Roštěnky plněné kapii a Hermadurem
Zvětšit obrázek

Recept na Roštěnky plněné kapii a Hermadurem

Recept na Roštěnky plněné kapii a Hermadurem:
Maso naklepeme přes folii, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každý plátek poklademe plátkem slaniny. Kapie omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka a podélně nakrájíme. Každý plátek poklademe dvěma proužky kapie, 1/4 sýru nakrájeného na plátky. Pevně stočíme, sepneme párátkem a ze všech stran opečeme na oleji. Maso naskládáme do pekáčku, zakryjeme alobalem a pečeme v troubě. Do pánve s výpekem od masa dáme nahrubo nakrájenou cibuli a na jemné plátky pokrájená celer a orestujeme. Osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, protlak, tymián, podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí. Asi po 5 minutách přidáme nakrájená rajčata a na kostečky nakrájený zbytek kapie, cukr a dusíme dalších 5 minut. Podle potřeby přisolíme a odstavíme. Maso vyjmeme z pekáčku, výpek přidáme do zeleniny a krátce povaříme. Zeleninu rozdělíme na talíře, přidáme rozkrojené závitky a jako přílohu podáváme uvařenou rýži.

Poznámka k receptu na Roštěnky plněné kapii a Hermadurem:
Zdroj: Upravený recept ze starého časopisu "Žena a kuchyně".

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Roštěnky plněné kapii a Hermadurem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bahula
  • Datum vložení: 27.03.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 4 plátky roštěnce 4 plátky slaniny 1 červená kapie 1 žlutá kapie 1 sýr Hermadur 2 stonky řapíkatého celeru 6 cherry rajčátek 1 cibule 2 lžičky dijonské hořčice 2 lžíce rajského protlaku 3 stroužky česneku 3 lžíce olivového oleje 1 lžíce cukru tymián pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na roštěnky plněné kapii a hermadurem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Roštěnky plněné kapii a Hermadurem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Roštěnky plněné kapii a Hermadurem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist