|
Recept na Rostenky Esterhazy
Recept na Rostenky Esterhazy je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Rostenky Esterhazy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g hovadzieho na rostenky, hrncek na kocky nakrajanej mrkvy, hrncek na kocky nakrajaneho zeleru, 1 velka cibula, 2 bobokove listy, 10 guliciek cierneho korenia, 2 gulicky noveho korenia, masovy vyvar, maslo, olej, muka, kysla smotana, stava z 1 citrona, 1 dcl bieleho vina, kvapka konaku,.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Rostenky Esterhazy
Recept na Rostenky Esterhazy: Nakrajane rostenky velmi jemne naklepem, osolim, okorenim a zaprasim mukou. V panvici rozohrejem maslo s olejom a zprudka rostenky opeciem, a odlozim ich na teple miesto. panvicu ak treba tak ocistim od vypekov, pridam dalsie maslo, na rozohriate vlozim na kocky nakrajanu cibulu, poprazim pridam zeleninu, bobkovy list, korenie, vlozim naspat rostenky a podlejem vyvarom. Dusime do makka. ked su rostenky makke, rostenky vyberiem..vlejem vino, kvapku konaku a necham stavu dobre prevriet. Omacku premixujem tak aby nebola uplne hladka...pridam 4 lyzice kyslej smotany a dochutim citronovou stavou.
Poznámka k receptu na Rostenky Esterhazy: esterhazy rostenky su tak chronicky zname, ze ma az prekvapilo, ze tu nie su.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rostenky Esterhazy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 10.12.2009
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 500 g hovadzieho na rostenky, hrncek na kocky nakrajanej mrkvy, hrncek na kocky nakrajaneho zeleru, 1 velka cibula, 2 bobokove listy, 10 guliciek cierneho korenia, 2 gulicky noveho korenia, masovy vyvar, maslo, olej, muka, kysla smotana, stava z 1 citrona, 1 dcl bieleho vina, kvapka konaku,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rostenky esterhazy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rostenky Esterhazy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rostenky Esterhazy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|