RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem, recepty Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem, Roláda, čínského, zelí, plněná, kuřecím, masem


Recept na Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem

Recept na Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 větší čínské zelí 2 housky z minulého dme 1 vejce 1 žloutek 30 g oleje 1 střední cibule 120 g anglické slaniny (tence nakrájené) 1 lžička kmínu 1/2 l hovězího vývaru (nebo masox) 1 klobása 1 mrkev půlka kuřete mléko na namočení housky mletý pepř máslo na pečení sůl.

Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem
Zvětšit obrázek

Recept na Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem

Recept na Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem:
Vařené kuřecí maso nakrájíme nebo umeleme a na horkém oleji orestujeme. Cibuli opečeme na másle, housky nakrájíme na kostky, přidáme k cibuli a krátce opečeme. Po vychladnutí k cibuli a housce přidáme vejce, žloutek a mléko podle potřeby .Čínské zelí podélně rozřízneme, vnitřní listy vyjmeme a použijeme třeba na salát. Mleté kuřecí maso smícháme s houskovou směsí, solí a pepřem. Půlkou směsi naplníme čínské zelí, proložíme půlkami klobásy a proužky mrkve, osolíme, opepříme a přidáme druhou půlu směsi a přikryjeme druhou částí zelí. Roládu obalíme proužky anglické slaniny, opepříme a posypeme kmínem. Případně celou roládu omotáme a zpevníme provázkem. Položíme do pekáče a pečeme 40 min. v předehřáté troubě při 200 °C za častého podlévání vývarem. Po upečení naporcujeme a podáváme podlité šťávou. Jako příloha se doporučuje vařené brambory s kmínem.

Poznámka k receptu na Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem:
Zdroj: časopis Vaříme s láskou - dobrou chuť! Roláda je dobrá a chutí trochu připomíná třeba plněné zelné listy, dají se použít různé náplně, třeba z mletého masa. Je lepší použít čínské zelí takové delší, hubené, lépe se s ním pracuje a roláda drží pěkně pohromadě. A ang. slanina by také měla být nakrájená na delší, tenké plátky, já měla moc krátkou a nešla mi omotat kolem rolády.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: HankaPu
  • Datum vložení: 19.10.2009
  • Počet porcí: 4 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 větší čínské zelí 2 housky z minulého dme 1 vejce 1 žloutek 30 g oleje 1 střední cibule 120 g anglické slaniny (tence nakrájené) 1 lžička kmínu 1/2 l hovězího vývaru (nebo masox) 1 klobása 1 mrkev půlka kuřete mléko na namočení housky mletý pepř máslo na pečení sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Roláda z čínského zelí plněná kuřecím masem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist