RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě, recepty Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě, Rizoto, hovězím, masem, ve, vlastní, šťávě


Recept na Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě

Recept na Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 hovězí konzerva cibule sůl, pepř barevné papriky (žlutá, zelená. . .) 1 rajče zelený hrášek (já na něj zapomněla :-( ) 5 lžic kečupu 100 g uzeného eidamu 2 hrnky oprané rýže.

Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě
Zvětšit obrázek

Recept na Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě

Recept na Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě:
Cibuli necháme zesklovatět na oleji a přidáme celou konzervu masa, které vařečkou rozmělníme. Lehce osolíme, opepříme a orestované maso podlijeme trochou vodou. Přiklopíme pokličkou a po 5 minutách přidáme na proužky nakrájené papriky a rajče. Opět přiklopíme a dusíme, až papriky změknou. Pak ochutíme kečupem. Mezitím si uvaříme tak napůl rýži (cca 15 minut). Potom zcezenou rýži přidáme k masovému základu a dobře promícháme. Nakonec přisypeme nastrouhaný sýr a znovu celé promícháme. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě 20 minut. Podáváme s okurkou, okurkovým nebo rajským salátem.

Poznámka k receptu na Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě:
fazolka2009: Určitě by nebylo na škodu. Zkus i s mletým. Já tak někdy dělám i francouzské brambory, nejen s uzeninou, ale právě s mletým masem. . . Proč ne?

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Pajaja (Pavlína Kostková)
  • Datum vložení: 28.10.2010
  • Počet porcí: 5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1 hovězí konzerva cibule sůl, pepř barevné papriky (žlutá, zelená. . .) 1 rajče zelený hrášek (já na něj zapomněla :-( ) 5 lžic kečupu 100 g uzeného eidamu 2 hrnky oprané rýže
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rizoto s hovězím masem ve vlastní šťávě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist