RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí, recepty Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí, Rizoto, barevnou, houbovo-zeleninovou, směsí


Recept na Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí

Recept na Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g rýže 150 g hlívy ústřičné nebo žampiónů 2 stonky řapíkatého celeru 1 větší červená paprika /zelená nebo žlutá/ 1 cibule 60-80 g uzeného strouhaného sýra kari koření, červená sypká paprika, sůl, pepř, kmín 100 g gazdovské /anglické slaniny/ 4-6 cherry rajčátek olivový olej sojová omáčka + voda nebo zeleninový vývar.

Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí
Zvětšit obrázek

Recept na Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí

Recept na Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí:
Nejdříve si dáme vařit rýži, ke které při vaření přidáme smíchané kari koření s červenou sypkou paprikou. Mezitím si na oleji osmahneme slaninku, nakrájenou na kostičky, přidáme pokrájenou cibulku a zprudka orestujeme. Poté vložíme na malé kousky pokrájenou hlívu ústřičnou nebo žampionky, proužky červené papriky, kousky řapíkatého celeru a rozkrájená cherry rajčátka. Přidáme kmín, pepř, sůl, ještě zakápneme sójovou omáčkou a podusíme doměkka s trochou vývaru. Tuto směs vmícháme k uvařené barevné rýži. Nakonec vmícháme nastrouhaný sýr a vše řádně promícháme. Můžeme ponechat také rýži jen s houbovo-zeleninovou směsí a sýrem jednotlivé porce posypat. Podáváme se zeleninovým salátem.

Poznámka k receptu na Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí:
Jinak můžeme také podávat rýži i samostatně a houbovo-zeleninovou směs nalijeme do středu servírované barevné rýže /viz poslední obrázek/.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 17.08.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 500 g rýže 150 g hlívy ústřičné nebo žampiónů 2 stonky řapíkatého celeru 1 větší červená paprika /zelená nebo žlutá/ 1 cibule 60-80 g uzeného strouhaného sýra kari koření, červená sypká paprika, sůl, pepř, kmín 100 g gazdovské /anglické slaniny/ 4-6 cherry rajčátek olivový olej sojová omáčka + voda nebo zeleninový vývar
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rizoto s barevnou houbovo-zeleninovou směsí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist