|
Recept na Rizoto po čínsku
Recept na Rizoto po čínsku je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Rizoto po čínsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g rýže, 1 lžíce másla, 6 lžíc oleje, 2 barevné papriky,, 1 cibule 1/4 čínského zelí, 6 lžíc sojové omáčky, koření na čínu, 200 g měkkého salámu sýr na posypaní.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Rizoto po čínsku
Recept na Rizoto po čínsku: Rýži uvaříme. Cibuli nakrájíme na drobno, papriku a zelí najemno.Salám na malé kostičky. Na oleji osmahneme cibulku do sklovata, přidáme ostatní zeleninu a chvíli restujeme.Pak přidáme salám, posypeme kořením na čínu - kdo jak rád. Nalijeme sójovou omáčku. Podusíme . Smícháme s rýží 2 minuty prohřejeme.Na talíři ještě posypeme sýrem
Poznámka k receptu na Rizoto po čínsku: Místo salámu může být kuřecí maso. Foto dodám
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rizoto po čínsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Denisa
- Datum vložení: 05.08.2009
- Počet porcí: 4-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 400 g rýže, 1 lžíce másla, 6 lžíc oleje, 2 barevné papriky,, 1 cibule 1/4 čínského zelí, 6 lžíc sojové omáčky, koření na čínu, 200 g měkkého salámu sýr na posypaní
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rizoto po čínsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rizoto po čínsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rizoto po čínsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|