|
Recept na Řecké voňavé citrónové kuře
Recept na Řecké voňavé citrónové kuře je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Řecké voňavé citrónové kuře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350g kuracich prs, 5 strucikov cesnaku, rozmarin, sol, grilovacie korenie, stava z jedneho celeho citronu, 2 male cukety, pruzky cervenej cibule.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Řecké voňavé citrónové kuře
Recept na Řecké voňavé citrónové kuře: Kuracie prsia nakrajame na hranolky, ocisteny cesnak naplatkujeme, osupanu cuketu nakrajame na tensie kolieska. Na rozpalenom oleji opeciem kura, ked sa zatiahne osolim ho, posypem rozmarinom, (nemala som cerstve, tak som pouzila suseny prasok), trochou grilovacieho korenia, premiesam a pridam cesnakove platky a citronovu stavu. Dusim pod pokrievkou , pokial nie je maso makke. Prelozim na teple miesto a do stavy po vareni, pridam nakrajanu cuketu, ak treba este pridam trochu oleja, zasypem grilovacim korenim (cuketu som ani nemarinovala, ani nenechala vypotit), trochu podusim do omaknutia. Na zaver zmiesam cuketu s masom a posypem pruzkami cervenej cibule. jeme s tmavym pecivom, a zapijame bielym vinom. :-)
Poznámka k receptu na Řecké voňavé citrónové kuře: zdroj : web
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Řecké voňavé citrónové kuře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 29.10.2009
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 350g kuracich prs, 5 strucikov cesnaku, rozmarin, sol, grilovacie korenie, stava z jedneho celeho citronu, 2 male cukety, pruzky cervenej cibule
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Řecké voňavé citrónové kuře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Řecké voňavé citrónové kuře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Řecké voňavé citrónové kuře
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|