|
Recept na Ražniči v zapékací misce
Recept na Ražniči v zapékací misce je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Ražniči v zapékací misce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepřového masa /plece, krkovička/ 4 špekáčky /nebo jakákoloiv uzenina/ 2 velké cibule 4 stroužky česneku 2 Pl hořčice sůl pepř mletá paprika /na chuť i pro barvičku/.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Ražniči v zapékací misce
Recept na Ražniči v zapékací misce: Maso, cibuli, česnek i uzeninu nakrájíme na kostičky, promícháme s hořčicí, solí, pepřem a mletou paprikou. Dáme do pekáčku nebo jak já dávám do mísy z ohnivzdorného skla a přikryjeme pokličkou nebo alobalem a pečeme při 200 st. necelé dvě hodiny, podle toho jaké maso jsme použili. Před dopečením můžeme pokličku oddělat, aby se nám odpařila šťávička, které je tam docela dost. My ji máme ale rádi, především politou na příloze. Podáváme s bramborovou kaší.
Poznámka k receptu na Ražniči v zapékací misce: Tento recept jsem si vymyslela sama, když mě přestalo bavit krájet všechny ingredience na úhledná kolečka a napichovat na špejle a balit do alobalu. Spousta mých známých si tento recept nemohou vynachválit pro svoji jednoduchost na přípravu. Jsou rodiny, které dokonce šťávu z pekáčku vytírají chlebem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ražniči v zapékací misce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 20.10.2009
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg vepřového masa /plece, krkovička/ 4 špekáčky /nebo jakákoloiv uzenina/ 2 velké cibule 4 stroužky česneku 2 Pl hořčice sůl pepř mletá paprika /na chuť i pro barvičku/
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ražniči v zapékací misce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ražniči v zapékací misce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ražniči v zapékací misce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|