RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ravioli plněné okounem na pomerančích

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ravioli plněné okounem na pomerančích, recepty Ravioli plněné okounem na pomerančích, Ravioli, plněné, okounem, na, pomerančích


Recept na Ravioli plněné okounem na pomerančích

Recept na Ravioli plněné okounem na pomerančích je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Ravioli plněné okounem na pomerančích budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Těsto na ravioli: 250g semoliny (mouka z tvrdozrnné pšenice) 2 celá vejce Náplň: 300g filetů z okouna (v Makru neměli, tak jsme vzali sumečka afrického) 4 sardelky v oleji 50g másla půl skleničky bílého vína 1 vejce 1 stroužek česneku sůl Omáčka: 2 pomeranče 50g másla hladkolistá petrželka.

Ravioli plněné okounem na pomerančích
Zvětšit obrázek

Recept na Ravioli plněné okounem na pomerančích

Recept na Ravioli plněné okounem na pomerančích:
Rybu nakrájejte na kousky. V hrnci poduste na másle česnek, rozpusťte na něm sardelky, po chvíli přidejte rybu. Pomalu restujte, osolte a podlijte vínem. Přikryjte a vařte dalších 10 minut, příp. podlijte trochou vody. Rybu umelte (nebo usekejte mikroprocesorem, možná by to zvládl i tyčák), utřete s 1 vejcem a vzniklou směs odložte. Zadělejte mouku s vejci, uválejte tenký plát (ručně nebo strojem na těstoviny), poklaďte ho náplní a utvořte ravioly (konkrétní tvar už je na Vás). Ravioli uvařte ve slané vodě a krátce je ještě povařte na pánvi, kde si ještě předtím rozehřejte máslo s vymačkanou šťávou z obou pomerančů. Ravioli "instalujte" na talíř, lehce polijte omáčkou z pánve, posypte petrželkou a ozdobte pomerančovou kůrou (buďto čerstvou nebo udělejte chipsy - na másle krátce osmažte proužky kůry, osolte, lehce opepřete, osušte na ubrousku).

Poznámka k receptu na Ravioli plněné okounem na pomerančích:
Recept je z knihy "Těstoviny sušené, čerstvé a plněné" vyd. Ikar. Omlouvám se za polosnězený obrázek, vonělo to tak, že jsem musela nejdřív aspoň chvilku jíst a pak teprve fotit...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ravioli plněné okounem na pomerančích, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Kanyla (Kamila)
  • Datum vložení: 24.09.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: Těsto na ravioli: 250g semoliny (mouka z tvrdozrnné pšenice) 2 celá vejce Náplň: 300g filetů z okouna (v Makru neměli, tak jsme vzali sumečka afrického) 4 sardelky v oleji 50g másla půl skleničky bílého vína 1 vejce 1 stroužek česneku sůl Omáčka: 2 pomeranče 50g másla hladkolistá petrželka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ravioli plněné okounem na pomerančích, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ravioli plněné okounem na pomerančích - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ravioli plněné okounem na pomerančích

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist