RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ravioli plněné mletým masem a špenátem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ravioli plněné mletým masem a špenátem, recepty Ravioli plněné mletým masem a špenátem, Ravioli, plněné, mletým, masem, špenátem


Recept na Ravioli plněné mletým masem a špenátem

Recept na Ravioli plněné mletým masem a špenátem je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Ravioli plněné mletým masem a špenátem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g pšeničné mouky 4 vejce sůl 200g špenátu 3 velké cibule 80 g másla 1 lžíce sekané petrželky 200 g mletého hovězího masa 2 lžíce strouhanky muškátový oříšek(příp.oblíbené koření, bylinky).

Ravioli plněné mletým masem a špenátem
Zvětšit obrázek

Recept na Ravioli plněné mletým masem a špenátem

Recept na Ravioli plněné mletým masem a špenátem:
Mouku, 2 vejce, 1/2 lžičky soli a 2-3 lžíce vody zpracujeme na těsto, které rozválíme.(možná bude potřeba více vody - záleží na mouce) Špenát omyjeme, krátce povaříme, necháme okapat a nasekáme.(Lzde použít i mražený - ne však protlak!) Jednu cibuli nakrájíme na kostičky a 2 na kolečka(lze také na kostičky) Cibuli necháme zesklovatět na 30 g másla. Smícháme s petrželkou, masem, špenátem, 2 vejci,muškát. oříškem(příp.bylinkami) a strouhankou. Osolíme,opepříme. Po lžících poklademe směs na polovinu těsta, prostor mezi porcemi potřeme vodou, druhou polovinou těsta překryjeme, přitlačíme a nakrájíme na čtverce(rádýlko - nebo okraje pomačkáme kolem dokola vydličkou). necháme táhnout 8 min v osolené vařící vodě. Kolečka cibule necháme zhnědnout na 50 g másla a taštičky jimi posypeme.

Poznámka k receptu na Ravioli plněné mletým masem a špenátem:
S těstem se hůře pracuje - je pracnější .. ale výsledek stojí za to

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ravioli plněné mletým masem a špenátem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Montanka
  • Datum vložení: 18.09.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 300 g pšeničné mouky 4 vejce sůl 200g špenátu 3 velké cibule 80 g másla 1 lžíce sekané petrželky 200 g mletého hovězího masa 2 lžíce strouhanky muškátový oříšek(příp.oblíbené koření, bylinky)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ravioli plněné mletým masem a špenátem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ravioli plněné mletým masem a špenátem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ravioli plněné mletým masem a špenátem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist