RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pytlácká topinka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pytlácká topinka, recepty Pytlácká topinka, Pytlácká, topinka


Recept na Pytlácká topinka

Recept na Pytlácká topinka je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Pytlácká topinka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Krajíce chleba - podle počtu strávníků vejce (podle počtu chlebů) sterilované zelí - bílé a červené mleté maso (dle libosti) - já používám hovězí a vepřové cca 50/50 trocha vepřových jater tavený sýr - dle chuti trocha červeného dezertního vína strouhaný sýr eidam nebo niva - opět dle chuti kečup koření (lze upravit dle vlastní chuti) - tymián nebo provensálské koření, mletá paprika, chilli koření, pár kapek worchestru česnek olej sůl, pepř.

Pytlácká topinka
Zvětšit obrázek

Recept na Pytlácká topinka

Recept na Pytlácká topinka:
Mleté maso smícháme s kořením a utřeným česnekem - není na závadu i jemně posekaná cibulka a pomalu osmahneme na trošce oleje (nepřehánět, maso si pustí šťávu). Přidáme na jemno posekaná játra a můžeme přidat i umletou pikantní klobásu, podlijeme trochou dezertního vína a dusíme do měkka. Přidáním rajčat nebo papriky vůbec nic nepokazíme. Na trošce oleje osmahneme do zlatova (jen tak lehce, briketu z toho nepotřebujeme) z jedné strany plátek chleba, potřeme ho taveným sýrem a opečeme z druhé strany. Na topinku (na stranu se sýrem) dáme vrstvu (asi 1,5-2 cm) masové směsi, na směs dáme volské oko. Pokud nemáte šilhající slepice, které snáší šišaté vejce, je dobré ho udělat na nakloněné pánvi, aby mělo oválný tvar. Chce to nechat žloutek vevnitř polotekutý. Prostě tak akorát. Salmonelu vem čert. Pak dáme navrch na topinku na jednu půlku bílé a na druhou červené sterilované zelí - nevařit! Pak už jen posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem.

Poznámka k receptu na Pytlácká topinka:
Poznámka: je to trochu pracné, ale výsledek stojí za to. Musíte hodně otvírat pusu, aby se tam všechno vešlo .. šťáva teče po prstech .. no ale paráda .... Zkuste to a uvidíte. Úspěch bude zaručený. Hodí se to hlavně někde na zahradě nebo na terase. Tedy pokud vám vadí pokecaný obrus a pod.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pytlácká topinka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Podle počtu strávníků
  • Datum vložení: 30.08.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: Krajíce chleba - podle počtu strávníků vejce (podle počtu chlebů) sterilované zelí - bílé a červené mleté maso (dle libosti) - já používám hovězí a vepřové cca 50/50 trocha vepřových jater tavený sýr - dle chuti trocha červeného dezertního vína strouhaný sýr eidam nebo niva - opět dle chuti kečup koření (lze upravit dle vlastní chuti) - tymián nebo provensálské koření, mletá paprika, chilli koření, pár kapek worchestru česnek olej sůl, pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pytlácká topinka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pytlácká topinka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pytlácká topinka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist