RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Punčové řezy jako z cukrárny

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Punčové řezy jako z cukrárny, recepty Punčové řezy jako z cukrárny, Punčové, řezy, jako, cukrárny


Recept na Punčové řezy jako z cukrárny

Recept na Punčové řezy jako z cukrárny je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry - Řezy. K přípravě Punčové řezy jako z cukrárny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1.plát: 5 vajec, 100 g pískového cukru, 100 g polohrubé mouky. 2.plát: 5 vajec, 100 g pískového cukru, 100 g polohrubé mouky, špetka červené potravinářské barvy Na potření rybízová marmeláda a cukrový rozvar: 250 ml vody krátce povařit s 350 g cukru a pak podle chuti přidat asi 5 g kyseliny citronové a rumové aroma Poleva: moučkový cukr, trocha teplé vody, citrónové šťávy a škrobu (solamylu).

Punčové řezy jako z cukrárny
Zvětšit obrázek

Recept na Punčové řezy jako z cukrárny

Recept na Punčové řezy jako z cukrárny:
Vejce ušleháme s cukrem do husté, světlé pěny, lehce vmícháme mouku a těsto na 2.plát obarvíme barvou a na dvou plechách upečeme: péct asi na 180°C pár minut (možná i méně, než 5) - každá trouba peče jinak a je třeba pláty nepřepéct, nevysušit. Upečené pláty pak rozkrojíme na poloviny, příliš tuhou marmeládu rozšleháme s troškou vody. 1.světlý plát potřeme marmeládou, překryjeme růžovým plátem. Ten pomocí lžičky namočíme teplým rozvarem, potřeme marmeládou, přiložíme světlý plát. Namočíme rozvarem a potřeme marmeládou a přiložíme poslední plát. Mírně zatížíme a necháme 2-3h provlhnout. Pak potřeme polevou a po jejím mírném zaschnutí nakrájíme na řezy.

Poznámka k receptu na Punčové řezy jako z cukrárny:
Chutnají jako ty kupované :-) Polevu dělávám od oka, ale můžete vyzkoušet jednu zdejší - http://www.toprecepty.cz/recept/7958-citronova-pol... , jen doporučím - tekutinu přidávejte po menším množství, protože přidat další pak můžete vždycky. Ale naopak už to nejde, museli byste zahušťovat dalším cukrem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Punčové řezy jako z cukrárny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: cathleen
  • Datum vložení: 12.02.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry - Řezy
  • Suroviny: 1.plát: 5 vajec, 100 g pískového cukru, 100 g polohrubé mouky. 2.plát: 5 vajec, 100 g pískového cukru, 100 g polohrubé mouky, špetka červené potravinářské barvy Na potření rybízová marmeláda a cukrový rozvar: 250 ml vody krátce povařit s 350 g cukru a pak podle chuti přidat asi 5 g kyseliny citronové a rumové aroma Poleva: moučkový cukr, trocha teplé vody, citrónové šťávy a škrobu (solamylu)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na punčové řezy jako z cukrárny, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Punčové řezy jako z cukrárny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Punčové řezy jako z cukrárny

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist