RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Provensálský květák s jogurtovým přelivem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Provensálský květák s jogurtovým přelivem, recepty Provensálský květák s jogurtovým přelivem, Provensálský, květák, jogurtovým, přelivem


Recept na Provensálský květák s jogurtovým přelivem

Recept na Provensálský květák s jogurtovým přelivem je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní - redukční. K přípravě Provensálský květák s jogurtovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
květák, mražená zelenina (např. fazolové lusky, hrášek, mrkev, kukuřice...), cibule, 5 stroužků česneku, olej, pepř, sůl, provensálské koření, 2-3 vejce, uzený tvrdý sýr, bílý jogurt, lněné semínko, bylinkové tofu.

Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Zvětšit obrázek

Recept na Provensálský květák s jogurtovým přelivem

Recept na Provensálský květák s jogurtovým přelivem:
Květák rozebereme na růžičky, uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Pak ho vyjmeme z hrnce, lehce pokrájíme na menší kousky, přidáme veškerou zeleninu, cibuli nakrájenou na půlměsíčky, 3 stroužky česneku nadrobno nakrájené, tofu, osolíme, opepříme, bohatě posypeme provensálským kořením a lněným semínkem a vše dáme do vymazané zapékací mísy. Zalejeme vejci rozmíchanými se solí a provensálským kořením a dáme zapéct. Před koncem posypeme sýrem a necháme roztavit. Podáváme s jogurtovým přelivem. Jogurtový přeliv: bílý jogurt rozmícháme se zbylým česnekem, posolíme, přidáme provensálské koření a necháme chvilku odstát.

Poznámka k receptu na Provensálský květák s jogurtovým přelivem:
Tož Evi, vítej mezi náma na topreceptech a hned tě vítám s plusíkem

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Provensálský květák s jogurtovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: blikni (Eva)
  • Datum vložení: 16.08.2010
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní - Redukční
  • Suroviny: květák, mražená zelenina (např. fazolové lusky, hrášek, mrkev, kukuřice...), cibule, 5 stroužků česneku, olej, pepř, sůl, provensálské koření, 2-3 vejce, uzený tvrdý sýr, bílý jogurt, lněné semínko, bylinkové tofu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na provensálský květák s jogurtovým přelivem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Provensálský květák s jogurtovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Provensálský květák s jogurtovým přelivem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist