|
Recept na Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka
Recept na Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka je zařazen v kategorii pro děti.
K přípravě Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g jablek rybíz (podle chuti) ovocný cukr.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka
Recept na Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka: Jablka rozvaříme ve vodě, rozmixujeme je i s rybízem,přidáme ovocný cukr dle chuti. Dáme do skleniček od přesnídávek. Zkonzumovat nejdéle do dvou dnů. Čerstvé můžeme uložit i do mrazáku.
Poznámka k receptu na Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka: Jakýkoliv škrob lehce kvasí. Takže pokud dáváte do přesnídávek Maizenu, nebo pudink, tak potom je třeba aspoň 20 min.v dobře uzavřených skleničkách sterilovat. Vydrží až rok. Jinak sníst do jednoho dne.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lendiiik (Lenka Horáčková)
- Datum vložení: 02.10.2009
- Počet porcí: 1-2 podle hladu strávníka
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro děti
- Suroviny: 500g jablek rybíz (podle chuti) ovocný cukr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pro nejmenší - rybízovojablečná přesnídávka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pro nejmenší - Rybízovojablečná přesnídávka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|