RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Přírodní kotlet s žampióny

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Přírodní kotlet s žampióny, recepty Přírodní kotlet s žampióny, Přírodní, kotlet, žampióny


Recept na Přírodní kotlet s žampióny

Recept na Přírodní kotlet s žampióny je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Přírodní kotlet s žampióny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
6 plátků vykostěné kotletky, 30 dkg žampiónů, 1 větší cibule, sůl, pepř, drcený kmín, sladká mletá paprika, hladká mouka, olej,.

Přírodní kotlet s žampióny
Zvětšit obrázek

Recept na Přírodní kotlet s žampióny

Recept na Přírodní kotlet s žampióny:
Plátky kotlety po obvodu nařízneme, aby se nám nekroutily(já kotletku naříznu vcelku a pak krájím plátky, je to rychlejší), osolíme a mezi mikrotenem naklepeme. Obalíme v hladké mouce promíchané s mletou paprikou a prudce z obou stran opečeme, ať se nám maso zatáhne. Vyjmeme z pánve, odložíme na předehřatý talíř a přikryjeme. Do výpeku přidáme cibuli nakrájenou na céčka, orestujeme mírně dorůžova, podlejeme horkým bujónem, přidáme opepřené a pokmínované kotletky a pod pokličkou necháme probublávat. Ve druhé pánvičce na trošce oleje orestujeme na čtvrtiny nebo šestiny (podle velikosti) nakrájené osolené a drceným kmínem posypané žampióny. Přidáme ke kotletkám a necháme cca 10 minut táhnout, aby se propojily vůně. Přílohy mohou být různé, od hranolků až po rýži. Já jsem použil vařený brambor.

Poznámka k receptu na Přírodní kotlet s žampióny:
Je to klasika, žádná bomba, ale máte tip co uvařit o víkendu. Kdybych měl po ruce krkovičku, určitě by byla šťavnatější. Konečně jsem se dočkal libečku a zelené petrželky, kterými jsem jídlo přizdobil.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní kotlet s žampióny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jenda1
  • Datum vložení: 20.06.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 6 plátků vykostěné kotletky, 30 dkg žampiónů, 1 větší cibule, sůl, pepř, drcený kmín, sladká mletá paprika, hladká mouka, olej,
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní kotlet s žampióny, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní kotlet s žampióny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní kotlet s žampióny

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist