RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pravé italské tagliatelle

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pravé italské tagliatelle, recepty Pravé italské tagliatelle, Pravé, italské, tagliatelle


Recept na Pravé italské tagliatelle

Recept na Pravé italské tagliatelle je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Pravé italské tagliatelle budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Sáček Tagliatelle(Lídl-Italské dny) mohou být jiné nudlové těstoviny, 200 g mletého míchaného masa(může se přidat nastrouhaný salám), 1 cibule, 1 malý rajčatový protlak, 100 g strouhaného tvrdého sýra, 10 malých žampionů, 3 lahůdkové cibulky, 1 větší rajče, 6 stroužků česneku, bazalka, provensálské bylinky, pažitka či petržel, koření na špagety-viz foto, sůl, olej, voda na zředění omáčky..

Pravé italské tagliatelle
Zvětšit obrázek

Recept na Pravé italské tagliatelle

Recept na Pravé italské tagliatelle:
Na oleji si osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, mícháme, aby se oddělilo, chvilku dusíme. Pak přidáváme žampiony nakrájené na plátky, koření na špagety, bazalku a provensálské bylinky, osolíme a ještě chvilku dusíme až jsou žampiony měkké. Pak dáme rajčatový protlak naředěný vodou, česnek, lahůdkovou cibulku na kolečka bez zelené části a na menší kousky nakrájeného rajčete a prohřejeme na pánvi bez přikrytí. Mezi tím si nastrouháme sýr a uvaříme si těstoviny dle návodu a všechno pěkně promícháme, sýr a nakrájenou zelenou část lahůdkové cibulky dáme navrch.

Poznámka k receptu na Pravé italské tagliatelle:
V Lídlu právě probíhají Italské dny, kde mají spousty pravých a výtečných těstovin, tudíž jsem zakoupila Tagliatelle(takové menší a pokroucené široké nudle) a oběd byl jasný a mňamózní.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pravé italské tagliatelle, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 08.01.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: Sáček Tagliatelle(Lídl-Italské dny) mohou být jiné nudlové těstoviny, 200 g mletého míchaného masa(může se přidat nastrouhaný salám), 1 cibule, 1 malý rajčatový protlak, 100 g strouhaného tvrdého sýra, 10 malých žampionů, 3 lahůdkové cibulky, 1 větší rajče, 6 stroužků česneku, bazalka, provensálské bylinky, pažitka či petržel, koření na špagety-viz foto, sůl, olej, voda na zředění omáčky.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pravé italské tagliatelle, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pravé italské tagliatelle - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pravé italské tagliatelle

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist