|
Recept na Pórkové špalíčky
Recept na Pórkové špalíčky je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Pórkové špalíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 slabší pórky, 6 plátků šunky (nejlépe silnější a větší), 6 plátků tvrdého sýra (obyčejný balíček eidamu), 150-200 ml šlehačky, 80 g nivy, mletý pepř.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Pórkové špalíčky
Recept na Pórkové špalíčky: Pórky nakrájíme na špalíčky. Na plátek šunky položíme plátek sýra, na něj špalíček pórku a zabalíme, buď je sepneme párátkem, nebo pevně zabalíme a na těsno je vyskládáme do zapékací misky. Závitky mírně poprášíme pepřem, posypeme je rozdrobenou nivou a přelijeme šlehačkou. Pozvolna zapékáme v troubě asi 30 minut do změknutí pórků.
Poznámka k receptu na Pórkové špalíčky: Chceme-li mít pórek zcela měkký, můžeme ho předem krátce povařit.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pórkové špalíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Marta (Marta)
- Datum vložení: 25.10.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 2 slabší pórky, 6 plátků šunky (nejlépe silnější a větší), 6 plátků tvrdého sýra (obyčejný balíček eidamu), 150-200 ml šlehačky, 80 g nivy, mletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pórkové špalíčky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pórkové špalíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pórkové špalíčky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|