RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pomalu pečené kuře

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pomalu pečené kuře, recepty Pomalu pečené kuře, Pomalu, pečené, kuře


Recept na Pomalu pečené kuře

Recept na Pomalu pečené kuře je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Pomalu pečené kuře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3 litry studené pitné vody 150g hrubozrnné soli kuře o hmotnosti 1,5Kg (kukuřičné skupina A) Country koření (Zlaté kuře) 125g másla pokojové teploty voda na podlití kuřete..

Pomalu pečené kuře
Zvětšit obrázek

Recept na Pomalu pečené kuře

Recept na Pomalu pečené kuře:
1. Kuře omyjeme, očistíme, odkrojíme krční část a lopatkové kosti. Svážeme stehna k sobě, křidélka k tělu. 2. Připravíme nádobu s třemi litry studené vody, přidáme sůl a důkladně promícháme. 3. Očištěné kuře vložíme do hrnce s roztokem a necháme přikryté nebo zabalené v lednici po dobu nejméně čtrnácti hodin. 4. Rozehřejeme troubu s horkovzduchem na 90°C. Poté kuře vyjmeme z láku a dobře osušíme papírovými utěrkami. 5. Rozpuštěné máslo smícháme s kořením a celé kuře bohatě potřeme. 6. Kuře pečeme odkryté v pekáči minimálně 5 hodin, a to za občasného podlévání. 7. Vyjmeme kuře, omáčku slijeme do kastrůlku a vypečeme na šťávu. 8. Kuře vrátíme do pekáče a pečeme po obou stranách dozlatova při 240°C cca 20 minut. Kuře při dopékání poléváme hotovým sosem. 9. Hotové kuře necháme 30 minut odpočinout na talíři, přikryté alobalem.

Poznámka k receptu na Pomalu pečené kuře:
Záleží na kvalitě,velikosti a struktuře masa a také chuti koření. Nyní je k dispozici další recept steakové hranolky dobrou chuť.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pomalu pečené kuře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jan Hora
  • Datum vložení: 11.12.2014
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 3 litry studené pitné vody 150g hrubozrnné soli kuře o hmotnosti 1,5Kg (kukuřičné skupina A) Country koření (Zlaté kuře) 125g másla pokojové teploty voda na podlití kuřete.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pomalu pečené kuře, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pomalu pečené kuře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pomalu pečené kuře

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist