RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka, recepty Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka, Polévka, uzených, ryb, podle, Radka, Kašpárka


Recept na Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka

Recept na Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
150 g uzeného lososa 150 g uzeného pstruha 2 mrkve 2 petržele 1/4 celeru 1 cibule 1/2 citronu 1 KL kaparů 100 ml smetany na vaření 500 ml kuřecího vývaru 100 g másla sůl, pepř Na krutonky: 3 plátky toastového chleba 3 PL česnekového oleje.

Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka
Zvětšit obrázek

Recept na Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka

Recept na Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka:
Cibuli, 1 mrkev, 1 petržel a polovinu celeru nakrájíme na malé kostičky a na části másla orestujeme dozlatova. Citron zbavíme kůry a spolu s kapary nasekáme a přidáme k restující se zelenině, spolu ještě chvilku opékáme. Lososa a pstruha nakrájíme na větší kousky(část pstruha necháme na ozdobu) a přidáme k zeleninovému základu. Chviličku opékáme a potom zalijeme vývarem, necháme dojít k varu a 20 min. pomalinku vaříme. Pak přidáme smetanu, zjemníme kouskem másla a ještě necháme projít varem. Pak tyčovým mixérem rozmixujeme dohladka a popřípadě přecedíme a propasírujeme přes síto(není to nutné). Dochutíme solí a pepřem. Zbytek zeleniny připravíme škrabkou na julienne nebo nakrájíme nožem na jemné nudličky a orestujeme na zbytku másla. Toastový chleba nakrájíme na kostičky a na pánvi na rozehřátém česnekovém oleji nebo oleji s nakrájeným stroužkem česneku opečeme do křupava.

Poznámka k receptu na Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka:
Polévka je velmi chutná, lahodná a lehce pikantní po kaparech a citronu. Inspirací mi byla polévka Radka Kašpárka v Gurmetu.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: senky (Jana)
  • Datum vložení: 21.02.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 150 g uzeného lososa 150 g uzeného pstruha 2 mrkve 2 petržele 1/4 celeru 1 cibule 1/2 citronu 1 KL kaparů 100 ml smetany na vaření 500 ml kuřecího vývaru 100 g másla sůl, pepř Na krutonky: 3 plátky toastového chleba 3 PL česnekového oleje
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z uzených ryb podle radka kašpárka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z uzených ryb podle Radka Kašpárka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist