RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí, recepty Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí, Polévka, uzeného, vývaru, mrkví, brokolicí, sma


Recept na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí

Recept na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Uzené maso (já měla uzenou roládu 2 plátky – viz POZNÁMKU) vývar z uzeného masa –asi 2 litry 1 cibule, 1 bobkový list 10 kuliček nového koření 10 kuliček pepře 2 větší mrkve cca 10 růžiček z brokolice asi 100 g hub ( mražených, čerstvých) 1 vejce 1 KL kmínu 1 stroužek česneku, hrst libečku, hrst zelené petrželky a oblíbené dochucovací koření na polévky hrst domácích vlasových nudlí (i jinou těstovinovou zavářku).

Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
Zvětšit obrázek

Recept na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí

Recept na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí:
Uvaříme uzené maso s cibulí, bobkovým listem, novým kořením, pepřem téměř do měkka (asi 30 min. dle druhu masa). Přidáme očištěnou mrkev a brokolici, libeček a petrželku a dovaříme – cca 10 min. Vedle v kastrolku si na másle uděláme klasickou smaženici, podusíme houby, přidáme, vejce, kmín a jen mírně osolíme. Smaženici přidáme do polévky, prohřejeme a zavaříme nudle – 4 minuty, přidáme prolisovaný česnek, dochutíme dle naší chuti a sporák vypneme, necháme propojit chutě.

Poznámka k receptu na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí:
Recept vznikl ze zbytků původního jídla, které vařil manžel (Uzené se zeleninou na houbách) – vývar byl hotový, zbylo to uzené maso a zelenina s houbovou smaženicí. Příště dělám cílevědomě, ne ze zbytků, vonělo to a bylo to moc jedlé. Kuličky koření jsem doslova nepočítala, dala jen orientačně

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 13.06.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: Uzené maso (já měla uzenou roládu 2 plátky – viz POZNÁMKU) vývar z uzeného masa –asi 2 litry 1 cibule, 1 bobkový list 10 kuliček nového koření 10 kuliček pepře 2 větší mrkve cca 10 růžiček z brokolice asi 100 g hub ( mražených, čerstvých) 1 vejce 1 KL kmínu 1 stroužek česneku, hrst libečku, hrst zelené petrželky a oblíbené dochucovací koření na polévky hrst domácích vlasových nudlí (i jinou těstovinovou zavářku)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist