RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Polentovo-špaldové krekry

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Polentovo-špaldové krekry, recepty Polentovo-špaldové krekry, Polentovo-špaldové, krekry


Recept na Polentovo-špaldové krekry

Recept na Polentovo-špaldové krekry je zařazen v kategorii slané pečivo. K přípravě Polentovo-špaldové krekry budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
115 g špaldové mouky 150 g polenty (použila jsem normálně instantní) 1 lžička soli 1/2 lžičky jedlé sody nebo prášku do pečiva 1/2 lžičky kajenského pepře nebo chilli 50 g strouhaného parmazánu 40 g másla 180 ml podmáslí či kefíru.

Polentovo-špaldové krekry
Zvětšit obrázek

Recept na Polentovo-špaldové krekry

Recept na Polentovo-špaldové krekry:
Smíchejte suché ingredience a přimíchejte k nim ty ostatní. Vypracované těsto nechce půl hodiny uležet při pokojové teplotě. Vyválejte na tenkou placku, asi 2 mm silnou. I u tohoto těsta se mi osvědčilo vyválení pomocí pečícího papíru, těsto se potom tak nerozpadá. Pokud by těsto bylo moc suché a drolivé, nebojte se přidat trošku kefíru. Vykrájejte libovolné tvary, hoďte na plech s pečícím papírem a každý krekr propíchejte vidličkou, jinak se při pečení nafouknou (ozkoušeno). V předehřáté troubě pečte asi 10 minut na 175°C. Když se bude blížit doba pečení k desáté minutě, sledujte bedlivě. Opravdu nechcete, aby sušenky moc zhnědly. A umí to udělat sakra rychle.

Poznámka k receptu na Polentovo-špaldové krekry:
Je fotka vážně vaše? Pokud ji máte zkopírovanou, podléhá autorským právům, tak ji smažte prosím a dejte svoji. Pokud je vaše, tak se omlouvám. http://www.mlsnijazykove.cz/2012/04/makovo-kukuricna-sobota.html

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polentovo-špaldové krekry, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Shayma (Shayma)
  • Datum vložení: 28.09.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Slané pečivo
  • Suroviny: 115 g špaldové mouky 150 g polenty (použila jsem normálně instantní) 1 lžička soli 1/2 lžičky jedlé sody nebo prášku do pečiva 1/2 lžičky kajenského pepře nebo chilli 50 g strouhaného parmazánu 40 g másla 180 ml podmáslí či kefíru
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polentovo-špaldové krekry, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polentovo-špaldové krekry - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polentovo-špaldové krekry

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist