RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Pokrmy z vnitřností vegeta

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Vnitřnosti nebo také droby, vedlejší produkt při zpracování masa. Droby neboli drůbka z kuřete jsou části, které již není možno dále jinak zpracovat či prodat - tedy h

Recepty - Pokrmy z vnitřností vegeta

Pokrmy z vnitřností - návody k vaření - online kuchařka

Vnitřnosti nebo také droby, vedlejší produkt při zpracování masa. Droby neboli drůbka z kuřete jsou části, které již není možno dále jinak zpracovat či prodat - tedy hlava, krk, nohy, játra, srdce, žaludek. Mnohdy se jedná o různé odřezky kuřete (kůže, křídla, biskup, skelet, krk). Používají se především k přípravě drůbežího vývaru, často však také k přípravě hlavních jídel.

Vegeta je celosvětově prodávaná přísada do jídla. Tvoří ji směs koření a různých druhů zeleniny. V České republice je Vegeta vyráběna společností Vitana ve výrobním závodu ve Varnsdorfu. Vitana nabízí tři typy Vegety: Vegetu Original, Pikant a Bylinkovou. Vegety s příchutí (bylinková a pikant) jsou bez přidaného glutamátu a konzervačních látek. Vegeta Original obsahuje: karotku, petržel, cibuli, pastinák, celer, libeček, česnek, cukr, přírodní zeleninové aroma, jedlou sůl, látku zvýrazňující chuť a vůni. Vegeta Pikant obsahuje: papriku sladkou mletou 14 %, česnek sušený mletý, cibuli sušenou mletou, cukr, zázvor mletý, pepř černý mletý, pepř červený drcený, list petržele , chilli chipotle mleté 0,5 %, celer kořen sušený mletý a jedlou sůl. Vegeta Bylinková obsahuje: bazalku, oregáno, šalvěj, rozmarýn, česnek, cibuli, pastinák, papriku červenou, petrželovou nať, rajčata, celer, bobkový list, glukózu, jedlou sůl a barvivo riboflavin.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 5 receptůZobrazuji: 1-5 receptů
Játrový guláš
Játrový guláš Na sádle osmažíme cibulku dozlatova. Až je cibulka hotová, přidáme na kousky nakrájená játra a též na kousky nakrájené párky a okořeníme. Podlijeme vodou, přiklopíme pokličku a vaříme zhruba 25-30 minut než jsou játra hotová (nechávám déle). Až jsou j...
Vepřové srdce v křenové omáčce
Vepřové srdce v křenové omáčce Vepřová srdce uvaříme a nakrájíme na plátky. V kastrole rozpustíme na másle slaninu, přidáme mouku a umícháme středně hnědou jíšku. Zalijeme 1/2 l vývaru ze srdíček, přidáme koření, křen, citrón a několik minut povaříme. Potom vyndáme citron a za s...
Skládaná játra
Skládaná játra Z pečene narežeme 12 menších plátkov. Cibuľu narežeme na 6 koliesok. Múku zmiešame s korením, soľou a trochou vegety a v tejto zmesi obalíme plátky pečene a na masle ich opečieme z oboch strán spolu s kolieskami cibule. Vyberieme ich a udržujeme v teple. Potom vo...
Recept na Šťavnaté játrové placičky s nivou a žampiony
Šťavnaté játrové placičky s nivou a žampiony V míse si rozšleháme vejce, worchestr, solamyl, vegetu, pepř a přidáme najemno nakrájenou játru, žampiony a nastrouhanou nivu. Zamícháme a necháme alespoň hodinu odležet. Na rozpáleném oleji smažíme menší placičky z obou stran. Podáváme se zeleninou , bram...
Játrový mišmaš
Játrový mišmaš Do kastrolu nebo na pánev dáme olej a na něm zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a papriku a chvilku podusíme. Okořeníme mletou paprikou a vložíme kousky jater, osmahneme, produsíme a dochutíme....
 
Nalezeno: 5 receptůZobrazuji: 1-5 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy

Pokrmy z vnitřností

Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist