| 
    
      
  
    
   Recepty -  
   Pokrmy z vnitřností chlebaPokrmy z vnitřností - návody k vaření - online kuchařka| 
 | Vnitřnosti nebo také droby, vedlejší produkt při zpracování masa. Droby neboli drůbka z kuřete jsou části, které již není možno dále jinak zpracovat či prodat - tedy hlava, krk, nohy, játra, srdce, žaludek. Mnohdy se jedná o různé odřezky kuřete (kůže, křídla, biskup, skelet, krk). Používají se především k přípravě drůbežího vývaru, často však také k přípravě hlavních jídel. 
  Chléb patří k základním potravinám připravovaným pečením, pařením, nebo smažením těsta sestávajícího minimálně z mouky a vody. Ve většině případů je nutná jedlá sůl a kvásek, který občas nahrazuje či doplňuje pro rychlejší růst kvasnice (droždí). Některé druhy chleba též obsahují koření (např. kmín) a zrna (sezam, mák). Chléb je populární potravina v západní společnosti. Často se vyrábí z těsta z pšeničné mouky, které je kultivováno droždím, umožňujícím jeho kynutí, a nakonec upečeno v peci. Nejčastějším zrnem používaným na přípravu chleba bývá pro svůj vysoký obsah lepku (který dává těstu pórovitost a elasticitu) zrno pšeničné, ale chléb se též peče z mouky žitné, ječmenné, kukuřičné či ovesné, obvykle ale ne vždy v kombinaci s pšeničnou moukou. Zdroj: https://cs.wikipedia.org |        
 
 | Nalezeno: 6 receptů | Zobrazuji: 1-6 receptů |   |  
        
    
        
          | 
          Nejlepší recept na Chilli con Carne z drůbežích jater | 
         
        
                    
             
           | 
          
            
            Na oleji osmažíme dozlatova na jemno nakrájenou cibuli. K cibulce přidáme na menší proužky pokrájená játra a necháme zatáhnout. Mezitím do jater přidáme koření na chilli (podle chuti), špetku kmínu a zaprášíme 2ma lžícemi mouky. Ihned přidáme celou plec...        
       | 
     
    
      | 
       | 
     
    
   
 |        
    
        
          | 
          Nejlepší recept na Nadívané kuřecí kůže | 
         
        
                    
             
           | 
          
            
            Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na malé kousky nakrájená játra a odstavíme. Směs osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a muškátový květ. Chleba nakrájíme na kostičky a rozmočíme ho v mléce, nebo ve vodě. Pak jej pořádně vyždímáme...        
       | 
     
    
      | 
       | 
     
    
   
 |         
    
        
          | 
          Recept na Srdce jako gulášek s fazolemi  v papiňáku | 
         
        
                    
             
           | 
          
            
            Srdce si nakrájíme na kusy velké jako na guláš, cibule nadrobno, česnek na plátky, papriku na menší kousky a jarní cibulku na kolečka. Na sádlo si dáme v papiňáku osmažit cibuli dohněda, přidáme srdce, které zprudka necháme zatáhnout ze všech stran a paprik...        
       | 
     
    
      | 
       | 
     
    
   
 |        
    
        
          | 
          Nejlepší recept na Valašské topinky | 
         
        
                    
             
           | 
          
            
            Chleba namočíme jednou stranou do rozšlehaného vajíčka a usmažíme jen z té jedné strany. Na  pánev dáme trošku oleje, přidáme drobně nakrájenou cibuli a lehce osmahneme. Játra nakrájíme na malé kousky, přidáme k cibuli, okořeníme chilli a chvíli podusím...        
       | 
     
    
      | 
       | 
     
    
   
 |         
    
        
          | 
          Recept na Vepřová játra ala Tatarák | 
         
        
                    
             
           | 
          
            
            Játra očistíme a nameleme na strojku popř.utřeme nožem. Okořeníme solí,pepřem,majoránkou a česnekem.  Opečeme chleba na topinky,navrstvíme vrstvu játrové směsi a posypeme nakrájenou cibulí.  K tomu 2 decky červeného vínečka :-)...        
       | 
     
    
      | 
       | 
     
    
   
 |        
    
        
          | 
          Jitrnice zapečené s chlebem | 
         
        
                    
             
           | 
          
            
            Na drobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme vytlačené jaternice a premiešame. Necháme vychladnúť. Chlieb nakrájame na 1 cm silné krajce a krátko sparíme horúcou vodou nebo horúcim vývarom. Dno vymazaného pekáča vyložíme polovicou chleba, rozotrieme...        
       | 
     
    
      | 
       | 
     
    
   
 |  
  |  | Nalezeno: 6 receptů | Zobrazuji: 1-6 receptů |              
          
         |   
        
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |