RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Pokrmy z vnitřností červená paprika

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Vnitřnosti nebo také droby, vedlejší produkt při zpracování masa. Droby neboli drůbka z kuřete jsou části, které již není možno dále jinak zpracovat či prodat - tedy h

Recepty - Pokrmy z vnitřností červená paprika

Pokrmy z vnitřností - návody k vaření - online kuchařka

Vnitřnosti nebo také droby, vedlejší produkt při zpracování masa. Droby neboli drůbka z kuřete jsou části, které již není možno dále jinak zpracovat či prodat - tedy hlava, krk, nohy, játra, srdce, žaludek. Mnohdy se jedná o různé odřezky kuřete (kůže, křídla, biskup, skelet, krk). Používají se především k přípravě drůbežího vývaru, často však také k přípravě hlavních jídel.

Paprika (Capsicum) je rod rostlin z čeledi lilkovitých (Solanaceae). Pochází ze Střední Ameriky, kde byla tisíce let pěstována v tropech. Dnes se pěstuje po celém světě. Někteří zástupci rodu paprika se používají jako zelenina, jiné jako koření nebo lék. Pálivá forma papriky se označuje jako chilli paprička, nepálivá jako kapie. Paprika se jí syrová nebo tepelně upravovaná. Při vaření se používají zejména druhy Capsicum annuum a Capsicum frutescens, která jsou vhodné k plnění (sýrem, masem nebo rýží). Čerstvé papriky se přidávají do salátů. Rovněž se dají nakládat nebo sušit.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 15 receptůZobrazuji: 1-15 receptů
Vepřová játra jako minutka - recept od maminky
Vepřová játra jako minutka Játra očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky, které opepříme. Necháme si rozehřát pánev na které necháme vyškvařit plátky uzeného boku. osmažený bok vyndáme necháme okapat a udržujeme v teple. Na vyškvařeném tuku nejprve zprudka a dále zvolna opékám...
Dušené krůtí žaludky - recept od maminky
Dušené krůtí žaludky Do pánve TIGER dáme rozehřát tuk, vhodíme omyté, očištěné a na 4 stejné díly rozkrájené žaludky. Orestujeme a přidáme nakrájené papriky a jarní cibulku. Přidáme sůl a pepř. Dusíme tak dlouho, až maso změkne (pozor, žaludky jsou vždy poněkud tužší...
Krůtí srdíčka v omáčce
Krůtí srdíčka v omáčce Srdiečka narežeme na kúsky. Na oleji opražíme nadrobno nerezanú cibuľu a srdiečka rýchlo opražíme. Pridáme mletú papriku, horčicu, pretlak, osolíme, okoreníme a zalejeme horúcou vodou. Dusíme do mäkka. Múku rozmiešame v mlieku a srdiečka zahustíme. Nech...
Recept na Kuřecí srdíčka s žaludkama
Kuřecí srdíčka s žaludkama Očistíme žaludky a srdíčka a nakrájíme je na kousky. V hrnci osmahneme nahrubo nakrájenou cibulku, pak posypeme paprikou, přihodíme vnitřnosti, chvíli jen tak podusíme, opepřime, osolíme, dáme masox a podravku, bobkový list, nové koření, zalijeme konzervou s r...
Nejlepší recept na Zadělávané kuřecí žaludky
Zadělávané kuřecí žaludky Na rozpáleném oleji orestujeme cibulku do zlatova, přidáme a orestujeme opláchnuté (očištěné) a překrájené kuřecí žaludky. Zasypeme trochou sladké papriky a také trochu orestujeme. Zalijeme vařící vodou, osolíme, trochu opepříme a pro zlepšení chuti př...
Recept na Vepřové ledvinky na chilli a fazolích
Vepřové ledvinky na chilli a  fazolích Vepřové ledvinky namočíme do mléka s octem. Pak řádně propereme, podélně rozkrojíme a vyřízneme pánvičky. Nakrájíme na malé kousky, znovu propereme a necháme na větším cedníku okapat. Na oleji orestujeme pěkně dozlatova nakrájenou cibulku, přidáme po...
Nejlepší recept na Guláš z kuřecích žaludků a václavek
Guláš z kuřecích  žaludků a václavek Žaludky si očistíme a nakrájíme na menší kousky. Na oleji si orestujeme cibuli, přidáme překrájené, umyté václavky, chvíli orestujeme s cibulí a nakonec přidáme žaludky. Promícháme, přisypeme sladkou papriku, kterou také trošinku orestujeme a zalijeme vodo...
Recept na Lilek plněný játrama s parmezánem
Lilek plněný játrama s parmezánem Lilek podélně rozkrojíme, lžící vydlabeme dužinu a dáme bokem. Rozkrojený lilek zevnitř osolíme a necháme minimálně 10 minut vypotit. Poté lilek vytřeme ubrouskem. Na pánvi rozpálíme lžíci oleje, vložíme játra a orestujeme, k tomu přidáme bazalku, lž...
Játra na zelenině s hranolkama - recept od maminky
Játra na zelenině s hranolkama Papriky nakrájíme na větší kostky, cibuli nakrájíme na čtvrtky a vyloupeme vrstvy, játra taky nakrájíme na větší kousky. Do zapékací mísy dáme trochu oleje, dáme polovinu cibule, jater, posypeme trochu víc grilovacím kořením a dáme papriku..Potom dáme zby...
Recept na Vepřové játrové nudličky v marinádě
Vepřové játrové nudličky v marinádě Játra odblaníme a nakrájíme na proužky, do misky dáme vejce, olej, nastrouhaný zázvor, škrob a vodu, všechno rozmícháme, dáme doí směsi připravená játra, ještě zamícháme a necháme aspoň hodinu odpočinout. Na pánvi s olejem si osmažíme cibulku nakráje...
Ostrá drůbeží játra - recept od maminky
Ostrá drůbeží játra Drůbeží játra omyjeme, nakrájíme na kousky a opečeme na rozpáleném tuku. Po chvíli přidáme nakrájenou cibuli. Ještě chvíli opékáme, pak přidáme papriky, kečup ( kdo rád hodně ostré může dát ostrý ). Opepřípe, opaprikujeme, přidáme chilli koření a...
Nejlepší recept na Drůbeží játra se zeleninou – pikantní
Drůbeží játra se zeleninou – pikantní Do pánve nakrájíme na kostičky slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a na malé kousky pokrájenou feferonku, papriku, rozdrcený česnek a klobásu na půlkolečka. Vše osmažíme a pak přidáme pokrájená kuřecí játra, pokrájený pórek a smažíme 5 minut. Pánev...
Nejlepší recept na Kuřecí srdíčka s brokolicí a cuketou
Kuřecí srdíčka s brokolicí a cuketou Kuřecí srdce očistíme, omyjeme a dáme do tlakového hrnce s vodou vařit cca půl hodiny. Na páře si uvaříme brokolici. Cuketu si nakrájíme na kolečka, osolíme, necháme trochu vypotit a přebytečnou vodu odsajeme. Na pánev dáme kapku olivového oleje a přidáme...
Dršťky se žampiony
Dršťky se žampiony Surové držky namočím do studenej vody, prepieram, vodu mením. Pridám ocot, nechám stáť asi 30 minút, potom premyjem a dám variť, prvú vodu z varenia zlejem, až potom varím do mäkka v slanej vode. Var urýchli papiňák, ale nerozvariť! (Ja vždy varím väčšie ...
Plněné ledvinky
Plněné ledvinky Omyté ledvinky rozkrojíme po délce-POZOR, nerozříznout úplně, musí být plátek! Vykrájíme močovody, propláchneme v několika vodách a na 30 minut namočíme do mléka. Po půl hodině znovu ledvinky omyjeme v horké vodě a vysušíme je. Pláty si položíme na prk...
 
Nalezeno: 15 receptůZobrazuji: 1-15 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy

Pokrmy z vnitřností

Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist