RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Pokrmy z vnitřností brokolice

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Vnitřnosti nebo také droby, vedlejší produkt při zpracování masa. Droby neboli drůbka z kuřete jsou části, které již není možno dále jinak zpracovat či prodat - tedy h

Recepty - Pokrmy z vnitřností brokolice

Pokrmy z vnitřností - návody k vaření - online kuchařka

Vnitřnosti nebo také droby, vedlejší produkt při zpracování masa. Droby neboli drůbka z kuřete jsou části, které již není možno dále jinak zpracovat či prodat - tedy hlava, krk, nohy, játra, srdce, žaludek. Mnohdy se jedná o různé odřezky kuřete (kůže, křídla, biskup, skelet, krk). Používají se především k přípravě drůbežího vývaru, často však také k přípravě hlavních jídel.

Brokolice (Brassica oleracea var. botrytis italica) je jedlá rostlina druhu brukev zelná (Brassica oleracea), která je druhem kapusty a příbuzná květáku. Jde o jednoletou i dvouletou rostlinu. Pochází z oblasti Středomoří. Pěstuje se pro dužnaté stonky s růžicemi. Může se konzumovat syrová nebo dušená. Brokolice je bohatá na vitamin C, (beta-karoten (provitamin A), vitamin E, vitamin B1, kyselinu listovou (B9) a vitamin B2, z minerálních látek obsahuje především draslík, vápník, fosfor a síru. Bohatá je samozřejmě i na vlákniny. V poslední době se objevily studie, které potvrzují, že brokolice výrazně ochraňuje lidský organismus proti volným radikálům, toxickým a rakovinotvorným látkám.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 5 receptůZobrazuji: 1-5 receptů
Recept na Ledvinky na pórku s paprikou, brokolicí a chilli
Ledvinky na pórku s paprikou, brokolicí a chilli Na olej dáme nakrájenou cibuli s nakrájeným pórkem, osmahneme a přidáme očištěné, umyté a nakrájené ledvinky. Zprudka opečeme, přidáme chilli, kmín a dusíme nejprve ve vlastní šťávě, pak přilijeme vodu a dusíme dál. Tak v polovině dušení přidáme na...
Nejlepší recept na Kuřecí srdíčka s brokolicí a cuketou
Kuřecí srdíčka s brokolicí a cuketou Kuřecí srdce očistíme, omyjeme a dáme do tlakového hrnce s vodou vařit cca půl hodiny. Na páře si uvaříme brokolici. Cuketu si nakrájíme na kolečka, osolíme, necháme trochu vypotit a přebytečnou vodu odsajeme. Na pánev dáme kapku olivového oleje a přidáme...
Nejlepší recept na Ledvinky s chutí brokolice
Ledvinky s chutí brokolice Ledvinky si očistíme a vykrájíme, jak jsme zvyklí, nakrájíme je na plátky a hodně vypláchneme v horké vodě a necháme je okapat. Do kastrolu dáme olej a na něm osmahneme nakrájenou cibuli s česnekem na plátky, přidáme připravené ledvinky, které necháme zasm...
Kuřecí žaludky v brokolici - recept od maminky
Kuřecí žaludky v brokolici Žaludky si překrájíme na půlky, dočistíme a vykoupeme ve vařící vodě. Do hrnce na olej si dáme na poloměsíčky nakrájenou cibuli, na ní dáme připravené žaludky, které zprudka opečeme, přidáme kmín, muškátový květ, zázvor, pepř, osolíme a dolijeme v...
Rizoto, co má srdce
Rizoto, co má srdce Srdcia krátko obvaríme a pokrájame. Vo veľkej panvici speníme na olivovom oleji nadrovno posekanú cibuľu, pridáme srdce, pokrájanú mrkvu, brokolicu, karfiol, zeler a šampiňóny a orestujeme. Osolíme, okoreníme a k zelenine pridáme neumytú ryžu. Podlejeme vínom (...
 
Nalezeno: 5 receptůZobrazuji: 1-5 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy

Pokrmy z vnitřností

Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist