|
Recept na Poctivá masová gulášovka
Recept na Poctivá masová gulášovka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Poctivá masová gulášovka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Asi půl kila předního hovězího masa, stačí i méně, podle množství polévky, já použila hovězí žebra, větší cibule, paprika, masox, sůl asi 2 brambory, 2 lžíce hladké mouky, 5 stroužků česneku, majoránka, pepř, lžička chili, olej..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Poctivá masová gulášovka
Recept na Poctivá masová gulášovka: Nakrájíme si cibuli a orestujeme ji na oleji dorůžova, přidáme na malé kostičky pokrájené maso a pořádně ho orestujeme, až pustí šťávu. Pak přidáme červenou papriku a malinko posmažíme s cibulí, ale opatrně, abychom ji nepřipálili, aby nezhořkla.Zalijeme vodou, přidáme masox a v tlakovém hrnci vaříme půl hodiny. Mezitím si uvaříme na kostičky nakrájené brambory. Když je maso měkké, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody, přidáme brambory, majoránku a rozetřený česnek. Ještě chvilinku vaříme, aby se nám provařila mouka.
Poznámka k receptu na Poctivá masová gulášovka: pajánek : Tak to mám radost!! Vařechu určitě nevytahujte! Ne na vnučku
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Poctivá masová gulášovka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 28.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Asi půl kila předního hovězího masa, stačí i méně, podle množství polévky, já použila hovězí žebra, větší cibule, paprika, masox, sůl asi 2 brambory, 2 lžíce hladké mouky, 5 stroužků česneku, majoránka, pepř, lžička chili, olej.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na poctivá masová gulášovka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Poctivá masová gulášovka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Poctivá masová gulášovka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|