RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněný patizon

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněný patizon, recepty Plněný patizon, Plněný, patizon


Recept na Plněný patizon

Recept na Plněný patizon je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Plněný patizon budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Plnený patizón 1 mladý patizón, 350 g chudého mletého mäsa ( používam hydinové ), 100 g údenej slaniny, 150 g tvrdého syra, 1 vajce, 1 cibuľa, niekoľko cibuľových pierok ( vňať mladej cibuľky ), petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie, ½ l vývaru.

Plněný patizon
Zvětšit obrázek

Recept na Plněný patizon

Recept na Plněný patizon:
Patizón dobre umyjeme a odkrojíme vršok. Nelúpeme ! Semená vydlabeme von. Mleté mäso zmiešame s na kocky narezaným syrom a slaninou, sekanou vňaťou a cibuľkou, nadrobno nerezanou cibuľou, vajíčkom, osolíme a okoreníme. Patizón naplníme tak, že najprv vyplníme zmesou vnútro, potom urobíme kopček. Priklopíme vrškom patizónu. Vložíme do pekáčika, podlejeme vývarom a prikryté dusíme v rúre asi 40 minút. Potom odkryjeme a dopečieme do mäkka. Patizón podávame so zemiakmi alebo zemiakovou kašou, ktorú jemne polejeme niekoľkými lyžicami šťavy.

Poznámka k receptu na Plněný patizon:
nooo..pracujem na tom ..tak uvidime...ale verim,ze to bude gut)))

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněný patizon, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: tejaja
  • Datum vložení: 02.10.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: Plnený patizón 1 mladý patizón, 350 g chudého mletého mäsa ( používam hydinové ), 100 g údenej slaniny, 150 g tvrdého syra, 1 vajce, 1 cibuľa, niekoľko cibuľových pierok ( vňať mladej cibuľky ), petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie, ½ l vývaru
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněný patizon, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněný patizon - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněný patizon

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist