RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněné těstoviny

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněné těstoviny, recepty Plněné těstoviny, Plněné, těstoviny


Recept na Plněné těstoviny

Recept na Plněné těstoviny je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Plněné těstoviny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
NUDLOVÉ TĚSTO: - 500 g hladké mouky - 100 ml vlažné vody - 1 vejce - 1 lžíce octa NÁDIVKA: - 500 g mletého masa - 2 velké cibule - Špetka soli - Špetka pepře - 1 lžička vlažné vody DÁLE: - máslo - Zakysaná smetana - Ocet - Voda - Zeleninový bujon - Bobkový list - Petrželová nať - Celerová nať - Kopr.

Plněné těstoviny
Zvětšit obrázek

Recept na Plněné těstoviny

Recept na Plněné těstoviny:
1. Vypracujeme nudlové těsto a zabalíme je do fólie. Dáme odpočinout asi na 30 minut. 2. Maso i oloupané cibule dvakrát pomeleme, přidáme lžičku vody, okořeníme a dobře propracujeme. 3. Na pomoučeném vále po částech vyválíme plát těsta silný 1,5-2 mm. Sklenici z něho vykrajujeme kolečka o průměru asi 5 cm. Na každé kolečko dáme kuličku náplně, položíme ho na polovinu a okraje pěkně prsty přimáčkneme, aby se náplň uzavřela. Konce půlměsíčku spojíme dohromady, a tím vytvoříme tvar ouška. 4. Pelmeně vaříme v osolené vodě s bobkovým listem přibližně 8-10 minut. 5. Po uvaření je servírujeme a talíři a polijeme rozpuštěným máslem nebo zakysanou smetanou. Nebo je můžeme podávat tak, že si jednotlivé kusy namáčíme do zředěné octové vody. 6. Pelmeně lze kombinovat také s bujonem: do 1 litru vody dáme kostku zeleninového bujonu a 1 bobkový list, nasekanou petrželovou a celerovou nať, kopr. Přivedeme k varu a pak přidáme 25-30 pelmeňů. Vaříme 8-10 minut. Ke konci vaření přidáme pro lepší chuť čerstvě mletý pepř.

Poznámka k receptu na Plněné těstoviny:
K receptu nejsou žádné komentáře.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné těstoviny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: SKADINKA
  • Datum vložení: 21.05.2014
  • Počet porcí: 5-8
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: NUDLOVÉ TĚSTO: - 500 g hladké mouky - 100 ml vlažné vody - 1 vejce - 1 lžíce octa NÁDIVKA: - 500 g mletého masa - 2 velké cibule - Špetka soli - Špetka pepře - 1 lžička vlažné vody DÁLE: - máslo - Zakysaná smetana - Ocet - Voda - Zeleninový bujon - Bobkový list - Petrželová nať - Celerová nať - Kopr
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné těstoviny, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné těstoviny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné těstoviny

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist