RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě, recepty Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě, Plněné, papriky, přírodní, zeleninové, šťávě


Recept na Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě

Recept na Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g mletého masa mix 200 g uvařených brambor(1 větší brambora) 50 g gazdovské slaniny 30 g špeku 1 vejce 3 stroužky prolisovaného česneku 3 pl nakrájené pažitky a libečku 7 větších bílých paprik 3 cibule 3 rajčata 1 pl oleje sůl,mletý pepř.

Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě
Zvětšit obrázek

Recept na Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě

Recept na Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě:
V hlubší pánvi na rozehřátém oleji osmažíme do zlaté barvy na drobné kostičky pokrájenou slaninu se špekem. Z tuku vytáhneme a odložíme na později. Uvařenou bramboru jemně nastrouháme, přidáme mleté maso, jednu nadrobno pokrájenou cibulí, prolisovaný česnek, vejce, zelené bylinky, mírně osolíme a opepříme. Dále přidáme polovinu osmažené slaniny se špekem a vše dobře promícháme. Rajčata nakrájíme na menší kousky. Z paprik odkrojíme vršky, očistíme od jadřinců a papriky naplníme masovou směsí. Vršky nakrájíme na drobnější kousky, zbývající 2 cibule nakrájíme na tenké půlměsíčky a dáme společně orestovat na 2 minutky do tuku po slanině. Přidáme zbytek z odložené slaniny, trochu osolíme, opepříme, promícháme a přemístíme do zapékací nádoby. Přidáme pokrájená rajčata, naskládáme naplněné papriky a podlijeme 1dl horké vody. Vložíme do předehřáté trouby, kde na plný výkon pečeme přikryté poklicí, nebo alobalem 20 minut. Poté troubu ubereme na 3/4výkon, poklici odstraníme a ještě 15 minut dopékáme. Můžeme podávat s rýží a přírodní zeleninovou šťávou. Nebo také můžeme pariky vyjmout stranou, šťávu se zeleninou ponorným mixérem rozmixovat a budeme mít hustější omáčku.

Poznámka k receptu na Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě:
Původní plán vaření byl trošku jiný, ale když jsem otevřela dózu se strouhankou včera čerstvě nastrouhanou, bylo mi jasné, že takový žluklý sajrajt nemůžu strčit do masa. Není to poprvé, co mi takovou paseku rohlíky udělaly. Nevím, co dávají do těsta, že pak čerstvě namletá strouhanka smrdí. Takže místo masovo-zeleninových karbenátků byly takto připravené papriky a moc nám s přírodní šťávou vonící po vyškvařené slanince chutnaly. Nedávala jsem žádný zeleninový bujón, ani jsem nijak nedochucovala. Všechno pustilo príma šťávu a hezky se to upeklo. Dovětek k paprikám-pokud jsou papriky hodně úzké, odřízneme kousek špičky a tím se lépe a více naplní.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 06.07.2012
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 300 g mletého masa mix 200 g uvařených brambor(1 větší brambora) 50 g gazdovské slaniny 30 g špeku 1 vejce 3 stroužky prolisovaného česneku 3 pl nakrájené pažitky a libečku 7 větších bílých paprik 3 cibule 3 rajčata 1 pl oleje sůl,mletý pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné papriky v přírodní zeleninové šťávě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist