|
Recept na Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory
Recept na Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vepřové kotlety s kostí 100 g anglické slaniny (plátky) 4 sušená rajčata naložená v oleji 250 ml rajčatového džusu Relax pikant 5 lžic řecké nebo středomořské omáčky Heinz několik černých oliv 4 stroužky česneku oblíbená směs koření s červenou paprikou (např. Adamovo žebro) sůl olej brambory bílá cibule anglická slanina tymián.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory
Recept na Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory: Maso rozklepeme, osolíme, okořeníme a na každý plátek rozložíme slaninu a sušené rajče. Přehneme a okraje sklepneme paličkou, případně upevníme párátky. Maso zprudka opečeme na oleji ze všech stran dohněda. Do zapékací misky nalijeme rajčatový džus, smíchaný s Heinz omáčkou, kolečky oliv a špalíčky česneku. Přidáme opečené maso a vložíme do trouby rozehřáté na 200°C asi na 30 minut. Ve výpeku z masa (přebytečný odlijeme) opečeme cibuli a slaninu nakrájené na proužky a tymián dohněda. Přidáme zpola uvařené brambory (můžeme je předvařit po dobu opékání masa) a dusíme pod pokličkou doměkka. Nakonec hotové brambory mírně rozšťoucháme a osolíme.
Poznámka k receptu na Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory: S menšími obměnami dělám tohle papáníčko dost často. Všichni u nás mají rádi všechny přísady, takže někdy je to z vepřového, jindy z kuřecího, méně nebo více ostré, ale vždycky to velmi rychle zmizí. Naprosto úžasné
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 01.12.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 vepřové kotlety s kostí 100 g anglické slaniny (plátky) 4 sušená rajčata naložená v oleji 250 ml rajčatového džusu Relax pikant 5 lžic řecké nebo středomořské omáčky Heinz několik černých oliv 4 stroužky česneku oblíbená směs koření s červenou paprikou (např. Adamovo žebro) sůl olej brambory bílá cibule anglická slanina tymián
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné kotlety v červené omáčce s cibulovými brambory
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|