RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu, recepty Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu, Plněné, jáhlové, knedlíky, marinovaným, tofu


Recept na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu

Recept na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu je zařazen v kategorii bezmasá jídla. K přípravě Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300g jáhel, 900ml vody, 100 kukuřičného škrobu, 3 červené cibule, 150g sušených rajčat, tofu natural, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžička Sambal Oelek, olej, kysané zelí.

Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu
Zvětšit obrázek

Recept na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu

Recept na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu:
Jáhly několikrát spaříme vroucí vodou, abychom se zbavili hořkosti. Pak je vsypeme do 900ml vady a přivedeme k varu. Vaříme na mírném plameni a pod pokličkou, dokud se voda zcela nevsákne a jáhly nejsou měkké. Mezitím si připravíme směs na náplň. Cibule oloupeme a drobně pokrájíme. Sušená rajčata osušíme a pokrájíme na menší kousky. Na pánev dáme olej (napřiklad ten, ve kterých jsou naložená rajčata), přidáme cibuli a rajčata a smažíme. Jakmile začne cibule hnědnout, přendáme směs na talíř a necháme zcela vychladnout. Jakmile jsou jáhly uvařené dáme je do mísy a necháme co nejvíce vychladnout. Do vlažné nebo studené jáhlové směsi postupně vmícháme kukuřičný škrob. Vlhkýma rukama vezmeme kousek těsta, roztlačíme ho pěstí na placku, dáme lžičku cibulovo-rajčatové směsi a zabalíme jako klasické plněné knedlíky. Vaříme v mírně osolené vodě 5 minut, pak je vyndáme a ihned podáváme s kysaným zelím a marinovaným tofu. Na marinované tofu smícháme sojovou omáčku, Sambal Oelek a trochu oleje, tofu pokrájíme na plátky a vložíme do marinády. Necháme 10-15 minut marinovat a poté jej osmahneme na pánvi.

Poznámka k receptu na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu:
Sambal Oelek je pasta vyrobena převázně z chilli, takže je velice výrazné ostré chuti. Proto knedlíky vůbec nesolím, ale pokud chcete, jáhlovou směs osolte http://www.lucasinka.cz

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Lucasinka (Lucie Kubikova)
  • Datum vložení: 21.04.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bezmasá jídla
  • Suroviny: 300g jáhel, 900ml vody, 100 kukuřičného škrobu, 3 červené cibule, 150g sušených rajčat, tofu natural, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžička Sambal Oelek, olej, kysané zelí
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné jáhlové knedlíky s marinovaným tofu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist