RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněné gyrosové bochánky z mletého masa

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněné gyrosové bochánky z mletého masa, recepty Plněné gyrosové bochánky z mletého masa, Plněné, gyrosové, bochánky, mletého, masa


Recept na Plněné gyrosové bochánky z mletého masa

Recept na Plněné gyrosové bochánky z mletého masa je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Plněné gyrosové bochánky z mletého masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g vepřového mletého masa, 100 g tvrdého sýra typu eidam vcelku, koření gyros(dala jsem 2 malé lžičky), nasekaná petrželka, 100 ml vody, strouhanka, olej, sůl..

Plněné gyrosové bochánky z mletého masa
Zvětšit obrázek

Recept na Plněné gyrosové bochánky z mletého masa

Recept na Plněné gyrosové bochánky z mletého masa:
Mleté maso si prosolíme, zalijeme vodou, promícháme do hladka a necháme nějakou dobu odpočinout. Pak přidáme gyros, petrželku a je-li maso moc tekuté, nebo by nedrželo dohromady, lze dát malinké množství strouhanky(nepotřebovala jsem). Masovou hmotu si rozdělíme na větší části podle kusů bochánků, hodně je na posypaném prkýnku strouhankou dlaní rozmáčkneme, do středu položíme 50 g sýra vcelku-větší krychličku, kterou mletým masem zaděláme do bochánků, ještě obalíme ve strouhance druhou stranu a pak je opečeme na pánvi s olejem. Nejprve zprudka, přikryté poklicí, pak jen zlehka bez pokličky po obou stranách, aby se všechno pěkně propeklo.

Poznámka k receptu na Plněné gyrosové bochánky z mletého masa:
Dělala jsem Pelmeně, zbyla mi větší část mletého masa a tak vznikly bochánky. Protože byly moc dobré, dávám je i vám k vyzkoušení-stojí za to a kdo má rád smažený sýr, bude překvapen a na talíři můžeme překrojit, vypadá to hodně jedle!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné gyrosové bochánky z mletého masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 18.04.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 400 g vepřového mletého masa, 100 g tvrdého sýra typu eidam vcelku, koření gyros(dala jsem 2 malé lžičky), nasekaná petrželka, 100 ml vody, strouhanka, olej, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné gyrosové bochánky z mletého masa, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné gyrosové bochánky z mletého masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné gyrosové bochánky z mletého masa

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist