RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněné bramborové knedlíky se zelím

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněné bramborové knedlíky se zelím, recepty Plněné bramborové knedlíky se zelím, Plněné, bramborové, knedlíky, se, zelím


Recept na Plněné bramborové knedlíky se zelím

Recept na Plněné bramborové knedlíky se zelím je zařazen v kategorii pro začátečníky. K přípravě Plněné bramborové knedlíky se zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
- uzené maso (buď přímo z masny, nebo i uzená krkovice z obchodu) - bramborové těsto (Vitana, Natura, ... ) - 1 sklenice sterilovaného zelí - sůl, kmín, ocet, cukr - 1 velká cibule - 1 menší brambora - hladká mouka, voda.

Plněné bramborové knedlíky se zelím
Zvětšit obrázek

Recept na Plněné bramborové knedlíky se zelím

Recept na Plněné bramborové knedlíky se zelím:
Uzené maso uvaříme, obereme od kosti (když máme krkovici z obchodu, tu nastrouháme nahrubo na struhadle). Nakrájíme na menší kousky. Vývar můžeme použít na polévku. V míse podle návodu uděláme bramborové těsto (většinou asi 400 ml vody, jedno vejce a prášek zamícháme a vypracujeme těsto). Vyválíme si váleček, ten nakrájíme na stejně velké kousky, tvoříme placky, plníme masem, zabalíme a koulíme knedlíky. Ty uvaříme ve vařící osolené vodě. Že jsou uvařené poznáme podle toho, že vyplavou nahoru. Vaříme zhruba 5 - 8 minut. Sterilované zelí otevřeme, propláchneme, dáme do hrnce. Přidáme vodu (asi do půlky zelí), osolíme, přidáme kmín a vaříme asi 20 - 30 minut, dokud není zelí měkké. Osmažíme do zlatova cibuli nakrájenou na kostičky a dáme do zelí. Povaříme. Oloupeme menší bramboru, nastrouháme ji najemno, k ní dáme asi 2 lžíce hladké mouky a trochu vody - vytvoříme kašičku. Tu vmícháme do zelí a povaříme. Dochutíme octem a cukrem - každý jak má rád. Na konec můžeme nakrájet cibulku na kostičky a se zbytkem masa osmahnout a podávat s knedlíky.

Poznámka k receptu na Plněné bramborové knedlíky se zelím:
Vím, že tento recept není nic nového, ale když jsem zadala do vyhledávače název, nic mi nenašel. Tak jsem přidala do začátečníků. Proto také polotovar bramborového těsta a sterilované zelí. Já ho mám hodně ráda. Dobré jídlo je pak rychlejší a jednodušší na přípravu.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné bramborové knedlíky se zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Suvicka
  • Datum vložení: 31.05.2011
  • Počet porcí: 3 - 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pro začátečníky
  • Suroviny: - uzené maso (buď přímo z masny, nebo i uzená krkovice z obchodu) - bramborové těsto (Vitana, Natura, ... ) - 1 sklenice sterilovaného zelí - sůl, kmín, ocet, cukr - 1 velká cibule - 1 menší brambora - hladká mouka, voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné bramborové knedlíky se zelím, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné bramborové knedlíky se zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné bramborové knedlíky se zelím

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist