RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněné a smažené žampiony

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněné a smažené žampiony, recepty Plněné a smažené žampiony, Plněné, smažené, žampiony


Recept na Plněné a smažené žampiony

Recept na Plněné a smažené žampiony je zařazen v kategorii houby. K přípravě Plněné a smažené žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
8 celých žampionů 1 řapík celeru 50 g anglické slaniny 50 g eidamu 50 g nivy 50 polosuchého salámu 2 vejce 1 lžíce smetany petrželka(pažitka) pepř sůl trojobal: hladká mouka, vejce, strouhanka a sůl.

Plněné a smažené žampiony
Zvětšit obrázek

Recept na Plněné a smažené žampiony

Recept na Plněné a smažené žampiony:
U žampionů oddělíme nožičky, které buď nastrouháme, nebo nasekáme na maličké kousky, zrovna tak nastrouháme oba sýry, polosuchý salám i řapíkatý celer-pokud nám nejde strouhat tak nadrobno posekáme a anglickou slaninu s pažitkou také nakrájíme nadrobno. Všechno dáme do mísy, přidáme vejce, smetanu, pepř, osolíme(pozor!niva je slaná) a promícháme, pokud by se nám hmota zdála řídká, můžeme přidat malinko strouhanky-nebylo však třeba. Touto hmotou naplníme hlavičky žampionů do kopule, která bude tvořit téměř kuličku. Když máme připraveno, obalíme v trojobalu, nejprve v hladké mouce, pak v našlehaném osoleném vejci a nakonec ve strouhance. Pak už jen usmažíme na oleji dozlatova po obou stranách.

Poznámka k receptu na Plněné a smažené žampiony:
Žampiony jsem dělala pro nás dva, na každou porci 4 kusy, ale přijela dcera, tak jsme se rozdělili a já ještě obalila a osmažila Surimi s humrovou příchutí a bylo toho dost! Podávala jsem s bramborovou kaší posypanou řapíkatými celerovými listy-pochutnali jsme si.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné a smažené žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 07.05.2013
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Houby
  • Suroviny: 8 celých žampionů 1 řapík celeru 50 g anglické slaniny 50 g eidamu 50 g nivy 50 polosuchého salámu 2 vejce 1 lžíce smetany petrželka(pažitka) pepř sůl trojobal: hladká mouka, vejce, strouhanka a sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné a smažené žampiony, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné a smažené žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné a smažené žampiony

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist