RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plněná telecí hruď

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plněná telecí hruď, recepty Plněná telecí hruď, Plněná, telecí, hruď


Recept na Plněná telecí hruď

Recept na Plněná telecí hruď je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Plněná telecí hruď budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1,5 kg telecí hruď, 300 g telecí játra /nebo vepřová/ 3 rohlíky z předešlého dne 150 g prorostlé slaniny 1 lžíce oleje /pokud slanina nepustí dost sádla/ mléko dle potřeby česnek 5 stroužku,petrželová nať 2 lžíce, ml.černý pepř, 50 g másla, l vajíčko.

Plněná telecí hruď
Zvětšit obrázek

Recept na Plněná telecí hruď

Recept na Plněná telecí hruď:
V telecí hrudi si nožem vytvoříme kapsu. Masíčko jemně posolíme a necháme odležet než uděláme nádivku. Prorostlou slaninu nakrájíme na kostičky a chvilku opečeme a přidáme nákrájená játra na drobné kostičky. Všechno osmahneme, stáhneme z ohně a necháme dvě minuty odpočinout, pak přidáme protlačený česnek. S česnekem již nesmažíme. Necháme vychladnout. Nakrájíme rohlíky, spaříme horkým mlékem, necháme vychladnout, případně přebytečné mléko vymačkáme! Přidáme nakrájenou petrželku, jemně osolíme, hodně opepříme, promícháme a přidáme osmahnutá játra a vajíčko. Telecí hruď dosolíme, naplníme nádivkou,otvor zašijeme a dáme na rozpálené máslo do pekáče. Lehce pomalu opečeme! Méně zručné kuchařky doporučuji přidat olej do másla, aby se nepřipálilo a pak opékat masíčko.Přidat vodu ,přikrýt a péct v troubě na 180 stupňu cca 1,5 hodiny, kontrolovat a polévat výpekem každých 20 minut. Otočit a zkusit, jestli se dá vybrat kost z masa, pokud ne, tak péct dál! Pokud už vám půjde z masíčka vybrat kost, je maso propečené !Když máte rádi hodně měkounké masíčko, doporučuji ještě dobrou půlhodinku přidat! Vybrat, nechat skoro vychladnout a nakrájet. Horké se to špatně krájí, bude se to rozpadat, tak jak se to stalo mně /fotky/ Telecí hruď je takové podřadnější masíčko, ale je velice chutné.

Poznámka k receptu na Plněná telecí hruď:
Hodí se k tomu bramborová kaše s mlékem a máslem, středně jemná a hlávkový salát. Výpek slít, přecedit a podávat zvlášť.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněná telecí hruď, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Veronika.Hrozna (Veronika Hrozna)
  • Datum vložení: 29.04.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 1,5 kg telecí hruď, 300 g telecí játra /nebo vepřová/ 3 rohlíky z předešlého dne 150 g prorostlé slaniny 1 lžíce oleje /pokud slanina nepustí dost sádla/ mléko dle potřeby česnek 5 stroužku,petrželová nať 2 lžíce, ml.černý pepř, 50 g másla, l vajíčko
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněná telecí hruď, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněná telecí hruď - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněná telecí hruď

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist